Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

bodyna
na 23tej su este v pohode a potom akoby sa ti zacali pootacat ci co...
barborka
ty nedrazdi s tymi plnymi perami, este si aj naruzuje...ano ano mas ich pekne, aj pery aj prsia :D

Lia86

Silvikh,

Pri operacii musi vsetko kovove z tela prec, ja som musela aj piercing a dokonca aj sponky dat dole, ani gumicku na ktorej bolo kusok kovoveho som nemohla mat. Nechcem placnut blbost, ale nie je to nahodou aj kvoli tomu, aby sa netvorili ozveny srdca? Pri oboch opkach to tak bolo, nic kovove...

bodynka

idem hned napisem... som totiz pomenej tu na fore a trvalo by mi rok kym by som nasla co kto zas pisal len co by som tu nebola dva dni..

zuzkas

bodynka zo šale.ty?som na facebooku.nechcem ho tu zverejňovať,tak ak chceš napíš mi na DoMiTaKa@azet.sk a napíšem ti meno.

zuzkas

ahoj bodynka áno som nespokojná.akože mne sa aj páčia moje prsia,viem že základ som mala veľmi zlý,takže asi ťažko sa z toho dalo vykúzliť niečo až také úžasné,ale nemám ich rovnako.jeden implantát mam nižšie a do boku.nieje to nejak vidieť v oblečení,alebo až tak v podprde,ale jedno ramienko si musím dávať na kratšie a jeden košík mi odstáva.zatial som dr.nekontaktovala,dávala som tomu čas,že sa to upraví,ale už som 4 msiace po,takže sa bojím,že to môže ísť len k horšiemu.ten čo mám nižšie,tak tam mám aj volnejšiu kožu,bojím sa že mi poklesne ešte viac.inak som spokojná s veľkostou aj tvarom,samozrejjme,že keď pozriem základ,tak je to zmena na nepoznanie!tento týždeň budem asi volať dr.,ale ešte nad tým rozmýšlam,lebo sa bojím ďalšej opky.

bodynka

zuzkas... si pisala ze si tiez s niecim nespokojna? s cim konkretne to bolo a uz si volala ohladom toho doktorovi?