Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Adnavcosti,

Vecer pred opkou sa osprchuj, kludne sa natri telovym mlieckom, ale partiu okolo prsiek vynechaj, a ak budes mat rez spod pazuchy, tak ani tam nenatieraj, ani deos. Drzkam palceky a spominam, ako ja som sa vecer pred sprchovala, tesila sa a zaroven bala:)

Martuss_PN

Ahojte vo štvrtok ma čaka operácia..bojím sa,ešte som nebola v narkoze..gulate implantaty,pod sval.Nejaké rady? ďakujeeem :-))

AdnavCosti

barbora10
uz som sa podobne ako leus vyjadrila k tvojim perkam, je jasne, ze sa ani len nezamyslas nad zvacsenim pier, ako mnohe dievcata tu ;)

AdnavCosti

Ahojte dievcata,
prosim vas, ako je to so sprchovanim vecer pred opkou? Som tava, lebo mi to lekar vravel, ale bola som asi mimo...Ze sa mam osprchovat vecer, ale nenatierat ziadnym mliekom...? moze byt tak?

Lia86

Katka,

narkozy sa vobec nemusis bat, ja som bola dvakrat operovana v SNOPe, je tam uzasna anesteziologicka, pani doktorka Valachova, ktora miesa perfektne kokteily:)))) z ktorych ti absolutne nic nie je, zobudis sa krasne vyspinkana.

Barborka,

Tvoje prska su jednoducho najsamuzasne!!!:) Inak identifikovala som na novych foto prsenku, ktoru mam aj ja, tu zelenu mega super push up:))))