Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milena59

ahojte baby,
ja som 4tyzdne po opke a chcem sa spytat kedy ste si 1x kupovali podprdu? mozem si uz teraz??? nechce sa mi uz cakat :)

Nelina27

no tak sa mi podarilo vsetko spatne pocitat, uz ani neviem na co som chcela reagovat
korki, som rada ze konzultacku mas uspesne za sebou a dali ti aj dobry termin, inak ja som sa nepytala na tie lymfaticke uzliny a rez pazuchou, to bol niekto iny, ja idem rezom odspodu:-) ale mna zaujimal ten aquamid, takze teraz viem ze 1ml nema vyznam davat na obidve pery, takze dik za to vyzistenie aspon u sestricky:-)
maria, adelaide... ste vazne sexice, prska krasne, uz sa mozte len vytesovat
aj ja som kukala raz augmentaciu na youtube, ale iba zaciatok, davali implos cez dvorec, nemam na to zaludok, radsej nech neviem aka je to masiarcina, lepsie budem spavat:-)
bodynka, mne sa tiez nezda ten pokles nejako vyznamny, mozno fakt kupit aj inu podpirku, no ale budem kazdopadne zvedava co poriesis dalej a drzim palce nech si nakoniec spokojna ako vacsina dievcat tu
zuskas, to s tym psom je dobreeeeee, som sa nasmiala, prepac ... ja mam tiez niekedy stavy, zeby som nasho psa najradsej prizabila a mala svaty pokoj uz

tinda

barborka pripájam sa,super,aj mne sa páčia,a vôbec mi nepripadajú nejaké mega,podla mna sú to úplne sexy prsia:)))

Lia86

Barborka,

nevedela by si mi odporucit nej ruz, ktory by mi spravil take krasne pery ako mas ty a siel by k blond vlasom?:)

barbora10

lia,leus,adna a zajacik

dievcata vase komenty sa tak dobre citaju,vzdy ma to velmi potesi,takze dakujem:)ste zlaticka!

inak k tym peram.pouzivam ruze sytych farieb,ktore opticky zvacsia objem a mozem vam ich iba odporucat.a tento cerveny je najnovsi a je super:)

lenkea

adnavcosti, kludne sa vecer osprchuj a natri aj cela kremom, len rano pred op sa uz po sprche nekremuj v oblasti prs..