Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

korki

dakjem!!!a poviem ti,ze tie implantaty mi vobec,ale vobec nezavadzaju.prsia su uplne ako moje a nevadia mi ani pri lezani na bruchu.zo zaciatku nezvyk,ale teraz je to vsetko tak ako pred tym,akurat ze su vacsie:)nemusis sa toho vobec bat,to chce len cas.

barbora10

tinda,lia

ano,to je ta podprska a aj ta cierna a su super,lebo robia krasny dekolt a za tie peniaze parada.a tindi ani podla mna nie su vobec mega:)

lia

jasne ze viem.zapis si:)

www.rimmel.sk

je ich tam viacej odtienov,ale ja pouzivam farbu vintage pink 180,ta tretia z lava a mam ho na tej foto vo fialovom tricku v galerke.tento ruz je podla mna super,ale kedze je z tych lacnejsich tak sa rychlejsie zotre,ale to u mna nie je problem.a potom este tento ruz z avonu je vyborny,ale cerveny garnet shimmer,ale je tam vela peknych odtienov,ale treba vyberat syte farby!

www.avon-online.sk

dalej balzam zvacsujuci objem pier

www.avon-online.sk

a este

www.avon-online.sk

pouzivaj ruze,kde nie su trblietky,ale cista syta farba a vacsinou viac matne ako leskle.alebo najprv pouzi ruz sytej vyraznej farby a potom nanes jemne lesk.

lenkea

korki neboj :-) vyspis sa.. aj pre mna je(bola) jedina spiaca poloha na bruchu.. a este som od op na bruchu nespala, mozem uz od kontroly po 7 tyzdnoch, ale este sa bojim,,,no ale chcela som tym povedat, ze si zvyknes na spanie ma boku alebo chrbte, neboj.. :-)
maria, ty mas bleducku jazvu?? mna picne! ja som 9 tyzdnov po op a mam ju skaredu fialovu :-(((((

korki

barborka 10, este otazocka, kedze uz si vyse roka po opke, ako sa ti spava na bruchu??? viem, ze sa moze uz po nejakom case, ale ci ti to tie prsia a podvedomie dovolia? sa bojim, ze po opke sa uz do smrti nevyspim, ja musim na bruchu aj... pri tehotenstvach som kolkokrat sa pristihla s brusiskom na bruchu, ma musel muz niekedy prevalit, ako velrybu, ze aby som mu deti nezamliazdila... xixi

korki

ahojte
barborka10, uplne dokonaleeeeeeee!!!

bodynka, teraz ako cakatelka ti hovorim, ze mne sa tvoje prska pacia a keby neupozornis ani nezbadam nejaky pokles ci nieco... ale verim, ze ked uzbudem majitelka prs, tak ajja sa budem sledovat a riesit kazdy milimeter, hlavne kvoli tomu, ze to nebolo lacne teda... takze za opytanie nic nedas, a ked ti dr. povie, ze ano, tak ides a ak ti to nejako vyslovene teraz nevadi, tak to pories trosku neskor... ved uvidis...

nelina, no ja uz ani neviem, kto mito vsetko kazal sa na co opytat. to je jedno. ale ja ti poviem, ze ja som na vsetko zabudla, ajsom to mala napisane, ale kabelku som ani neotvorila, xixi... a ten aquamid ma napadol az u sestricky, ked sme zajednavali termin, ked tam mala letak o tom.. a urcite je to teda riadna palka, tak to teraz nechavam tak a uvidime neskor...

maria1113

milena, ja tiež neviem, či už sa to môže, ja si len chcem odskúšať, že aký košík by mi asi bodol, ale v papieroch mám písané, že po troch týždňoch môžem nosiť svoju podprdu a túto pooperačnú len na noc. Prsia už pekne mäknú, ale ešte nie sú také foremné, však uvidím, ako budú vyzerať v podprsenke, či tam nebudú len tak stáť.

milena59

maria 1113
myslis ze to uz mozeme? nezmenia sa tie prsia? nechcem sa z niecoho vytesovat a potom mi to nebude dobre?

maria1113

ahojte baby. Nelina27, ďakujem za pochvalu, mám ich vložené pod prsiami, v utorok budú tri týždne a jazvu mám bledučkú, vôbec mi ju nevidno už teraz.
Milena, ja si idem zajtra vyskúšať nejaké podprdy.