Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

uz som to naslaaaa
takze meno je: zdravie nastenka
idem zmenit heslo a potom sa tam moze hocikto prihlasit a ukazovat nam :)

cayman

nelina
vola sa to ze : Ja Ty

neviem ako tam zmenim meno. na ploche je fotka ako lezi zena na bruchu a to prso ide vypadnut z koze :D

cayman

a k tomu noseniu, to musis urcite!!!
ja tom mam aj v papieroch ze 6tyz. nosit nepretrzite. a ja nedrzankyna som sa ho pytala po 3t., ze kedy mozem ist na nakupy a sa mi rehotal,ze az po 6t.

katka33

Milena 59,

na fotkach mas napisaneho Cervena..aj ked tvoje prsia mi pripadaju ako Trskov "rukopis" a teraz si to tu aj napisala...tak kto ta teda?

cayman

milena aj mna :)))
no mne to bolo zbytocne. lebo s tymi prsiami sa neda este nic robit, ja ich nemam este ohybne :D

a sprchovat sa bez podprdy ti dovolil? a kedy ides na kontrolu? ja asi 21.2. a ty ich uz mas makke?

cayman

milena a kto ta operoval?
pretoze ja mam zakaz ju 6tyzdnov dat dole. tiez som mesiac po opke a vcera som si isla do tesca skusat tie mega podprdy co tu baby spominali, ale nic z toho, lebo prsia su este pevne tak mi to odstavalo...no cele zle