Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

takže...

maria1113,už som pozrela fotky a máš ich super!ale mala si ich aj predtým,len teraz je to samo,že lepšie!ty si si dávala cca410,či som trepla?sa mi zdá,že tak...ale mi to tak nepríde,že toľko ml!

bellinka,ja som po operácii 5 dní,ešte cítim,že to nieje ono,aj sestrička povedala,že asi 0,5 dioptrie tam je.ale to sa aj dlhsiš môže vyrovnávať,hovorila mi to aj mama,aj jej doktorka(robí na očnom sestričku)ja som mala dioptrie az 3,25 a 3,5,ty kolko??teraz si kvapkam efflumidex,aj ty si si?

lia86 no spýtam sa este tam idem raz,ja si ho nemozem vybrat ten piecing :-(

nelina27,zuzkas-pozor na tie reči o psíkovi,lebo ja som ochranca....aj som v OZ...zhanam psikom nove domovy...udavam...tak bacha! :)

a dievcence,ja som videla Barborku10 celu,a poviem vam,ze ona ma velmi peknu tvár :)

Lia86

Barborka,

Dakujem za vycerpavajuce info, urcite skusim ten od Rimmelu, ten vyzera na tvojich perach bozsky, kludne by si mohla robit reklamy na ruze s tvojou peknou puskou:)))

maria1113

adelaide, ja tiež cez deň dám dole podprdu na chvílku, hlavne ráno, idem skontrolovať, či je všetko v poriadku. Dneska pôjdem nejaké podprdy odskúšať len tak, či už nejaká sadne, alebo ešte nie. V utorok už budú 3 týždne, ako to neuveriteľne letí.

cayman

adelaide
no podprdu som mohla prat az po 3 tyzdnoch a osprchovat cele telo tiez :( tu sexi podprdu si ani nerozopinam, ja mam strasny strach uz len ked na 10min v sprche ju dam dole, ze ci mi nespadnu prsia do vane.

babule-zaciatocnicky s prsiami pri sexe mate radsej podprdu?

adelaide

Baby vy ste dnes boli ukecaneee..7 stran som zlupla
Barborka. Nooo coment...neskutocna nadhera..tak ako pise maria..dokonalost a sumernost rovnakost...nadhera! z teba nech si da cerven fototapetu do cakarne.
Nela111, Nelina..: dakujem! No Neli je to tazkeee.najma tie posledne kila..

To video som pozrela..aaau az ma zacali bolet..no co uz, este ze sme to necitili :o)

Cayman diki za update..urcite potesi ta nastenka..hlavne ked sme nedockave

Inak tie jazvy..ako sa menia farbou..teda moje cu cervenkaste..a budu fialove akoze? Lenkea alebo ako? Hned si ich mala take skarede..alebo sa to este bude mmenit..ale neboj...chce to cas podla mna..

V tej podprde a hlavne v tom pase ktory ide ponad jedno prso a popod druhe...no co vam poviem...tazky zivot..ale oficialne aj ja mozem o tyzden uz kupit na den obycajnu kosticovu podprdu...asi vyskusam od maminy nieco(80C ma)..a nedrazdite s mega podprdami z tesca, kym nam cerstvym zmaknu tak ich aj vypredaju!cayman ty sa nemozes 6 tyzdnov osprsit a vyprat si podprdu? To ako sa da?
Ja som denne tak hodinku bez. To je naaajkrasia cast dna. MAria aj ty byvas bez nejaky cas?

cayman

konecne som vsetko pomenila, aby nikde nefigurovalo moje meno :)

takze zalozila som nove konto na FCB, kde mozeme vyuzivat nastenku na ukazovanie fotiek napr.kym ich livka nahodi, tam ich uvidime okamzite.

vsetko je verejne, takze ich vidime anonymne

kto chce nastenku vyuzit,treba sa prihlasit:
zdravien@azet.sk
heslo:zdravienastenka