Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

ja som zo Žiaru...tá reportáž,ak si videla na ČT1 nám riadne poškodila meno nášmu OZ,ľudia proste nechápu,že my s utrácaním nemáme VôBEC nič..tak teraz nám nechcú ani pomáhať finančne..no nevysvetlím im to,keĎ sú hlúpi :-(

zuzkas

silviklh žial viem,ako to v KS chodí:-(som zo šale,zatial majú u nás MP len 2 koterce/kde je niekedy aj 10 psíkov,majú zlé podmienky/,dobrovolníci hladajú psíkom domov a keď sú tam 2týždne,tak ich dávajú do nitry a trnavy do útulku.zatial sa dosť darí psíkom domov nájsť,len mesto nechce moc dávať peniaze,kým to nieje KS,alebo útulok.takže psíci by sa neutrácali,ako to väčšinou v KS robia.ty si odkial?

zuzkas

silviklh niesom v žiadnom združení,mám na fb pridané nejaké stránky a často zdielam,alebo sa pýtam známych,či by nechceli psíka,alebo nepoznajú majiteľa,u nás sa má teraz postaviť KS,takže tam by som potom chcela pomáhať,ako dobrovolníčka.včera mi muž povedal,že keď sa rozvedieme,tak miesto muža budem mať plný byt túlavých psov:-))nelina aj ja by som chcela byť v druhom živote môj pes:-))

Nelina27

silviklh, ja len tolko k nasmu psovi, on sa ma tak dobre, ze v buducom zivote sa chcem narodit ako nas pes:-)

cayman, no tie starsie implantaty mozno su trochu ine, podla mna 10 rokov dozadu je dost dlha doba a vsetko ide tak rychlo dopredu, mozno fakt nie su take makke a poddajne ako tieto nove, ktovie co sa bude davat o dalsich 10 rokov:-)))

zuzkas

silviklh neboj u nás sa má psík ako v bavlnke,len si to neváži.je to také nevychované šteniatko,ktoré mi už pojedlo veľa koláčov,zákuskov,behá nám v kuchyni po stole a spí so mnou pod paplonom.ja som tiež záchranárka psíkov,už som dala domov 3 tuláčikom.nieje deň čo si nepozriem fotky psíkov v útulkoch a tečú mi slzy:-((,len v sobotu ma vytočil,lebo kým som robila plnku,tak on mi zožral cesto,kypriaci prášok ho nafúkol,tak si to vieš predstaviť aké behačky mal a ja po ňom upratovala!