Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

leus lebo tam mam zaruku,ze je to riadna kvalita,maju ten naj pristroj :-) je to drahe,ale mas to nadlho...a vpoviem ti,ja ked so mbola v utorok,bol isme tam jedenasti,a 9ti boli po 35ke :) len ja som tam bola ako 22 rocna a potom daky chalan,isto mladsi ako ja.ale som sa aj s maminou cudovala,ze co to taky chodia tak neskoro,ze na co cakali :)

leus

silviik
tak preco nikde inde by si nesla?no tak ak je to take strasne tak potom ...ked som vydrzala so sosovkami do 35ky tak uz vydrzim aj do dochodku :( inak ta cena je dost tiez...hm

silviklh

inak suhlasi ms mondan.sice sa do tychto veci este nevyznam,ale aj ja by som isla hned za dr,neviem,kedy ma bodynka kontrolu.ale isla by so mco najskor a urcite to treba riesit ako reklamaciu,so mzvedava!predsa bodynka za to nemoze.a aj ked sa mozno niekomu zda,ze to ma dobre,ona sa proste neciti dobre,priznam,ze ani ja by som to tak nechcela.viem,ze ju chcete utesit,ale niekedy treba hovorit priamo :)

silviklh

zuzkas a tá reportaz bola uplne odveci,to ti poviem..kolko psov sme zachranili..utracal ten pan,co si ho videla,kluzacek,teda na jeho povel,veterinar...ten kluzacek tam uz nie je...teraz rokujeme s mestom,aby nam to KS dali a nebude to uz KS...uvidime,ako to dopadne..no ked to budeme mat my,psiky budu ak ov bavlnke,to viem zarucit aj ja.

mondan

bodynka,
videla som tvoje foto a viem že ti tu kočky písali, že nič nie je vidieť, ale ja som toho názoru, že na tej fotke "36" to vyzerá že ti to začína presne ako mne. Nechcem ťa strašiť, ale mne sa to čo máš ty na tej fotke vytvorilo až 7-8mes. po opke. Ty si 4mes.? Mne to na tých fotkách vyzerá teraz hrozne, ale je to fotené zospodu a mnou, takže v skutočnosti to nieje až také zlé..ale ani dobré..:-(( Byť tebou idem to ukázať doktorovi a hlavne by som sa nenechala odbiť, že je to o.k.Jasne vidieť, že sa tam niečo deje. Ale je to len môj názor.

silviklh

leus, tak to mas podobne jako som mala ja,ja som platila 900 eur,inak sa plati 1000eur,ale je to super,ked teraz vidim :) ale uz by so mnesla na tu operaciu,nikdy v zivote,ani na pripadne dokorigovanie (to je do dvoch rokov od opky zdarma).
bola som v OFTUM BB,operovala na nasho doktorka zienka-Dr.Cervenova :) nikde inde by som nesla,ako do oftum.este su v BA a KE.

zuzkas nie so mv psej dusi,som v menej znamom,OZ Strazni anjeli,zameriavame sa hlavne tu na Ziar.Psia dusa to je uz daco ine :) ale chceli by sme sa vsetci spojit.vsetky OZka