Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

Aj ja mam operáciu oci za sebou a teda musim povedat,ze este niekolko mesiacov som nemohla o tej operacii hovorit.to operácia prs je oproti tomu malina.ked som bola pred cca 6 rokmi na tom,stalo to 20000 sk. Teda dost to zdraželo tusim.

Lia86

Silvikh,

Ja nosim sosovky, teraz som si neni uplne ista, bud 1 aj stvrt alebo 1 a pol...Ale zevraj je to dozivotne riesenie, tak tych par dni bolesti asi stoji za to. Musim nasetrit a odhodlat sa:)

silviklh

zuzkas,no ty fakt vygoogliš,nájdes vsetko :D dobrá si! aj pekná :)

leus,prvy den bol fakt naprd,rezalo to,pichalo,vies,ze oci su citlive,nespala som,an isa nedal oobsediet cez den,bola som v tme,zatvorene oci som musela mat,lebo ked som hybala,tak mi to drazdilo ranu..teraz som 5ty ci 6ty den a je to uz fajn,aj vcera,v sobotu ma zase zacalo ale prave oko boliet,to sa mi horsie hoji a kedze mi v piatok dala dole sosovky Dr.,tak mi viecko prechadzalo priamo cez tu ranku,tak som nemohla mrkat,ale uz je to dobre

silviklh

Lia86,vies co,no mozno ja som to tak zle prezivala (ale vlastne,nebudem klamat,co som citala aj na nete,aj iní :-) ) bolí to,ale samotná operácia nie,tá je ale nepríjemná,ale skôr tak psychicky,alebo ako by som to povedala,ale potom tie prve dva dni su nic moc.ale nechcem ta strasit:) no urcite chod.ty mas okuliare,ci sosovky.
cize-ja by som uz nesla,ale stoji to naozaj za to!!

zuzkas

bola som na fb na strážnych anjeloch a máš tam príspevok a tu som zase klikla na tvoje meno a ukázalo mi mail,takže aj priezvisko a sedelo to s tým:-))

Lia86

Silvikh,

Si napisala, ze by si na tu opku oci uz nesla, preco? To to tak strasne bolelo? Bo ja v buducnosti tiez daco take zvazujem...

silviklh

zuzkas áno mám tam fotku s priateľom :) kľudne si ma pridaj.prosím ťa,to si ma ako našla?ja to nechápem :D