Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milena59

katka 33
ty si aka odbornicka na prsia teda vyrobcu :)
cayman
ja som teda dnes sla ale nie je to ono. Mam 75 D a nasla som asi dva kusy podprd (peknych nie babka styl). Mam ich stale ako skaly, ja neviem ci to vobec niekedy povoli :)

Lia86

Luxury,

Ja som si po opke nadavala, ze co som vymyslala, ze uz by som do toho nesla, nebudem klamat, mna to moc bolelo, ale teraz sa len vytesujem z prsiek a kludne by som do toho sla este raz... Fakt to stoji za to:)

Luxury

ahojte kocky.... pozerala som si tie videa ako to robia...teraz nemozem spat :(

baby, uprimne...ako velmi to po op boli: ako ste sa citili v ten den? da sa prezit alebo budem revat, ze na co som sa to dala?

Lia86

Cayman, Barborka,

Mne sa prsia tej tvojej uctovnicky tiez pacia a nepridu mi velke, je krasne chudunka a prsia na nej vyniknu...

bellinka

silviklh:

ja som mala dioptrie 1,75 a 2,00 do dialky , dala som si to robit v ba v excimeri a stalo to 1000eur +prvotne vysetrenie komplet 30eur a som velmi spokojna , vidim ako sokol zas a je to uzasny pocit , a a no po op som si davala eflumidex

barbora10

cayman

mne sa jej prsia pacia.skoda,ze ich tam nevidiet nahe,ale mne sa nezdaju nejake bomby.predstavovala som si ich ovela vacsie ked si ich tak opisala:)