Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

ja som uz bola raz v celkovej anasteze, cca 15 min a po prebudeni som strasne grcala...ale to je ok...len co to dalsie....ach jaj

milena59

ano zajacik ma pravdu, je to vaha male slonika alebo 20tich malich zajacikov :)
ale skutocne da sa to vydrzat a urcite to stoji za to.
Inac zajko myslela si velmi velmi naliate prsia mlieckom :)

Luxury

zajacik - ano, uz mam davno odkojene /4 roky/ - ked je to akokeby zataz, taky tlak, to by som mohla zvladnut ...ja sa bojim ze to nebudem zvladat, pri porode som sa isla zblaznit, strasne som vyvadzala, kopala, trhala, proste zufalstvo, skoro som malemu urobila v brusku zle, lebo som len sedet chcela a to sa nemoze, kvoli hlavicke...no hroza, tak aby som si nervala tie silikony od bolesti von z tela....

Luxury

milena - to som citala ze to jak cement mat na hrudi....
ano k Trskovi
len sa bojim ze sa zblaznim z tej bolesti a ze budem robit sceny....:(

zajacik_006

Luxury
ty si už kojila? Lebo ja osobne som ťažko znášala iba prebudenie po narkóze,to zťažené dýchanie(pocit ako keby ti na hrudi sedel menší sloník)-tým nemyslím Sloníka odtiaľto z fóra.No a tie prvé dni to je niečo také,ako keď máš prsia plné mliečka.Fakt sa to dá zvládnuť. Hlavne sa neboj,ten konečný efekt a krásne prsia stoja za to.

milena59

prvy den po opke rano som len lezala, ale treba chodit na WC (s tym ti sestry pomozu) tak to vstavanie dost boli. Druhy den som nemohla obsediet, bolelo to liezlo na nervy, vkuse som vymyslala. Ale neboj sa, daju ti od bolesti lieky a na noc tabletku na spanie. Nezabudni ju uzit ked zhasnu svetla a bude klud. Lebo potom to nezabera. To sme odsledovali s holkou co sme boli po opke... Ja som 2.noc vobec nespala a bol to des. Ale uz vies a bude ti fajn.... Ides k Trskovi?

milena59

luxury
no nechcem ta strasit a nic take, ale je to take zviazane, napate a hlavne sa tazko dycha. Ale skutocne na treti den je to uz pohodicka, naozaj zvladnut sa to da
neboj

milena59

Lia a Luxury
ono to fakt prvy aj druhy den strasne boli ale tiez som nazoru ze by som do toho sla. Porod je ovela horsi :)...
Boli to akoby ti niekto dal tonove zavazie na hrud a nemozes dychat a nic