Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Milena, neboj este budes mat taku ritku z koz, xixi:) Pozri moje foto v galerke, tiez som mala dve tvrde skaly na hrudi:) Ved aj tak este dva tyzdne budes mat tu retro prsenku, pak si kup jednu, max dve, ktore ti sadnu a ked budes mat prska makucke, veselo do nakupov podpiriek:)))

milena59

lia86
no super ja som si myslela ze sa tak nestane, mam ich ako kamene ani mi to neurobi tu slavnu ritku ked si ich dam k sebe, teda ani ich k sebe nedam

milena59

maria 1113
marks&spenser maju fajn ale mam z debenhousu calvin klein fakt dobru kvalitnu. Dnes som prvykrat videla podprdu s nejakou vodou vo vnutry a zvacsi to prsa o dve velkosti :)

Lia86

Milena,

Neboj, prska ti urcite zmaknu, aj mne zacali maknut po nejakom mesiaci a teraz su krasne makucke, neboj, to chce len cas:)

milena59

mimuska 85
som 4tt po opke, ale ja som nemala ziaden zaklad, mam ich stale velmi tvrde, mozno to nikdy ani nepovoli ja neviem

bianca003

vladka19
ahoj chcela som vidiet ale ked zadam ten link čo si dala tak neviem heslo a pin :-)ako sa tam dostat dakujem