Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

vladka19 ,je to na FB das do vyhladavaca presne takto : zdravie nastenka ,je tam fotka takej blondiny vo virivke,ci co :D a su tam zatial len dve fotky na nastenke,teda mne iba tie ukazuje

Flow333

Clang
viem si predstavit ako to bolelo. Ved rana, bojis sa toho chytit a on ti to posuva. Neviem ako to budu robit. Ale lokalne si nic nedam. Aj by som dala vacsie implose. Cize to ako opka nanovo

AdnavCosti

bianca003
Ak este chces babo, tak si urcite nedavaj teraz prsia. Videla som nazivo, co so silikonmi spravilo tehotenstvo a nasledne kojenie. Takze hor sa do mnozenia az potom nove prsule :-)

AdnavCosti

silviklh
Napadla mi rovnaka otazka ako tebe...:-) Ale asi nie je nasou "ulohou" zamyslat sa nad niecim takym... Pri dvojkach - bez deti - by som asi bola spokojna...ale kazdy sme iny
merynka
dufam, ze ti je jasne, ze po dietati ti asi pravdepodobne terajsie pekne nove D-cka nezostanu take ako si si ich teraz vysnivala...A deti jednoznacne ziadne, ani tie najkrajsie prsia nenahradia...

ilaria

bianca003
urcite pockaj ked chces este v blizkej buducnosti dieta, tehotenstvom sa ti prsia zmenia! a potom ist zas na reopku? no na tvojom mieste by som urcite este pockala

silviklh

aj mne hovorili,ak napr.v min.najblizsich troch rokoch chcem babo,takto je zbytocne tolke prachy a potom bohvie,co s tym