Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

alore
ten datum som dala od buku a hlavne rok :)
inak som 13.3.

vladka
nic sa nepotvrdzuje staci si pozriet nick zdravie nastenka a uvidis nastenku kde hadzeme fotky aby to bolo rychlejsie ako livka alebo fotky nasich znamych-moj pripad :)

bianca003

vladka19
ty už máš 2 detičky? no a takto sa ti prska zvačšili ked si porodia....ak to spravne chapem ... no ja kes som bola tehu tak tiež som mala riadne bomby aj ked som kojila tak to bola sila

BABY!!! .....mám dilemu neskutočnú poradte mi voláko vo mne tikaju hodiny mám dcerku má 5 ročkou ja mám zajtra 27 :-) a rozmýšlam že kedy 2 bábo nechcem aby tam bol velký rozdiel ...bojím sa toho že po silikonoch a kojení mi tie prsia klesnú ... tak stale rozmýšlam či ešte predsa nepočkat so silikonmi ked sa mi narodí 2 babo :-) lebo ja som mala v ked som kojila velmi velke prsia a bojím sa že by to moja koža asi neudržala aj silikon aj prsia naliate mliečkom

čo si o tom myslíte ???

silviklh

merynka,nechapem,mas dvojky ,este si nemala deti,naco si ides davat implose :-) a este aj by si chcela vacsie..nechapem

alore

ja mam eurosilikony 325ml a pod prsiami mam obvod 73cm aspon tak nemral pan doktor a pred opkou som mala cez prsia 81cm a po som sa nemerala este :)

alore

merynka stredny profil je sirsi a menej ide do vysky a vysoky naopak je uzsi a viacej trcia prska dopredu. Ja mam stredny profil 12,7 sirka a 4 cm vyska