Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Tinda
uvidim čo mi DR povie. Ale on už pri stehoch vravel že ak to bude viditeľne že opravime. Tak uvidim. A ak nasetrim tak pri reopke vymenim impl za väčšie

Lia86

Tinda,

Hej, bola som na opke so Zasuvkou, pokial viem, tak chodieva na toto forum citat ked ma cas, len neprispieva. Tie mega push upky mam kosiky Dcka, obvod mi bol velky, bo ja som dost utla pod prsiami, tak mi mamca vsetky zuzovala na obvode. Mi vravela, ze ty si mala ist, vdaka tebe som teda mala taky skory termin, do 3 tyzdnov:)

tinda

flow chceš ísť na reopku?chceš si dať aj väčšie implantáty?
lia a aku velkosť máš tých mega push-up?xi,ty si bola tuším na opke so zásuvkou nie?a s nou čo je?tu dlho nebola..pôvodne som inak ja mala ísť s ňou

bodynka

Mondan, dakujem .Ano tam na tej 36tke som si to fotila.. a tiez to nechcem dohnat do stadia ked to bude viditelnejsie, uz sa bojim dat i vystrih!!
Aj tak ak sa nieco riesit bude, uz len nato si nacakam.. takze odhodlat sa a objednat sa na kontrolu... Dakujem vam.

clang

Jeeej ahoj bon bony
teba som tu davno nezazrela, aj ked je pravda ze sem chodim po menej. ako sa mas? s odstupom casu spokojna? vsimla som si, ze si riesila poklesnutie implantatov. ti poklesli?

Veronika 86

Vladka
ano mna tiez meral, ale mne len to povedal, ze 330 by mi mali len trosku trcat z bokov, ale ja by som potrebovala ist este raz na konzultacku, lenze neviem kedy :( Ja pridem na SVK tesne pred operaciou...

adelaide

inak dnes mi muz hovori ze "nejak sa ti zmensuju"...a to bol len suchy pohlad na moju mikinu.
Ale ja hovorim, to je len nespraavne oblecenie!
cayman takze von vo svetri? Mne su vsetky kratke. :o)) Ale M-kove letne tielocko mi nenormaaalne sadlo na bezpodprdovy stav.To som chrochnila blahom. Tak hodlam stravit leto.

Adnav a co . uz trosku nervozitka? :o)