Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Flow333
ale to posunutie nie je komplikovany zakrok ci hej? mne dr posuval implantat, ale ked som bola na stichoch a to bolo po 10 dnoch, a vtedy to uz bolelo jak svina, ale nic komplikovane to nebolo. ale po takom case to robia ako v lokalke ci celkovej? a to pokial odlepia ten implantat od toho svalu..

Flow333

Vladka
ja som bola u magda. Ale videli má obaja. No nič. Teraz mi to už neposunie ja som už 3 mesiace po opke. A do leta sa už operovať nedam. Až v októbri. Alebo novembri.

milena59

cayman
no jasne ze som kupila:) sice som vysolila penazi jak plev ale super mi sadla a dufam ze bude sediet aj neskor. Aj ked ja mam tie prsia stale dost tvrde a ani sa mi nezda ze sa to nejako uvolnuje...

maria1113

Silviklh, chápem, že sa bojíš, že sa niečo nestalo, ale musíš sa nad toto všetko povzniesť a povedať si , že všetko bude ok. Do toho rizika ideme všetky, čo podstupujeme opku, bohužiaľ, aj takéto veci sa stávajú, ako napr. mondan, ale všetko sa určite dá dať do poriadku.

maria1113

ahojte baby. Silviklh, troška si sa sekla nie 410ml, ale 400ml, hoci to ani tak nevyyerá.
Adelaide, choroba doľahla už aj na mňa, tak sa liečim, ani mne to nerobí dobre, keď vidím, čo všetko sa môže stať.

Flow333

Vladka
chuda moje to fakt ? Inak ja som kojila asi 3 mesiace. Ja som zas mala malo mlieka.
Tak ono to vyzerá tak že sa DR netrafil. Lebo mala som miernu asymetriu a DR mi vkladal ľavý nižšie a nakoniec pravý je nižšie. On hneď povedal že asi to bolo malo.