Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

vladka
posielala som fotky uz pred dvoma mesiacmi...livka mi ich tam stale neuploadla, snad, ked poslem nove.
Pre porovnanie - mm asi podobny zaklad, ako mala Tinda

merynka

vladka19 mam navrhnute 400ml ,pod sval.ale povedal, ze sa tam da toho viac ale nemam deti este tak nechcem prehanat

merynka

AdnavCosti
ja mam teraz 75B ale povedal mi ze sa tam da aj viac vobec som sa nepitala kolkatky to asi budu,moja vina ,ale všade čitam ze to nie je vela

AdnavCosti

merynka
Ked uz mas objednanu zdravot. podprdu, tak si asi aj s doktorom rozoberala svoje predstavy, preto sa cudujem... Podla mna po usadeni implosov ti to spravy skutocne plne cecka, podla toho, kolko toho tam mas teraz...

AdnavCosti

Ahojte, dakujem, ze na mna myslite...:-) A asi fakt myslite, lebo ste mi - vy "bosorky zate" privolali aj menzes...:-))) Takze vam velmi pekne dakujem, uz som fakt mala stres, ze budem mat naliate prsia a prave vo stvreok...ale nastastie vcera v noci...takze vo stvrtok uz budem koncit :-)

Mam trochu obavy, ale to je asi prirodzene. Dr. ma upokojuje, bombardujem ho mailami, ale trpezlivo odpoveda :-)

Kolko po opke ste brali antibiotika?
Zavidim vam, ze uz pozerate nove podprdy :-) Vlastne pozeram aj ja, aj plavocky na leto...asi som sibnuta, ale ked ja sa taaaak tesim :-)

merynka

ahojte som tu nova chcem sa spitat či ked mam 75 pod prsami a cez 81 nie je 400ml malo ? a kolkiatky mi to asi tak spravi??zdravotnu podprsenku mam objednanu 75D .