Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

vlakda
to si mi ma pobavila, ze ci su tvoje...
boze ja ked som kojila, mne sa akoze velkost pozdavala, dokonca som ich mala aj celkom pekne, len to mlieko bolo take tazke, ze ked som zaspala na chrbte ledva som dychala a ked som si lahla na bok, tak som sa zobudila cela mokra, co ma mlieko ostriekalo. horsie to bolo, ked mi mlieko odislo, len take lievance mi ostali a vlastne bradavky boli otrasne lebo sa mi roztiahli

martinka54

:-))) sila, ze ta to aj napadlo fotit. ja som sa pred opkou povodne ani nechcela fotit, co boli take hrozne, ale ked baby ma nahovorili, ze nech to dam do galerky a potom sa porovna ako to je potom, som aj rada. teraz na to pozeram, ze to snad nebolo ani moje :-)
som zvedava ako budu vyzerat po reopke, ale uz teraz vidim, ze su dost vysoko a uplne vypnute

martinka54

vladka
ty kokos normalne nechapem, ale poznam to aj mne sa dokazali moc naliat s mliekom. a tiez rozmyslam co by mi spravilo dalsie tehotenstvo. zatial druhe babo neplanujem mala ma 2 a pol roka, mozno tak o 3-4 roky alebo vobec

bon bony

clangi ahoooooooj!! moc tu nechodim, ak chces napis mi na bon_bony@centrum.sk popiseme!
To poklesnutie sa netykalo mna, to som napisala na margo toho,ze baby pisali, zevraj poklesnu, (?) tak som dala erudovanu odpoved od doktora co mi napisal este davnejsie ked som sa ho pytala na pokles - pre operaciou, ked som zistovala co a ako :)
Ja som bez problemov klop klop dufam ze to tak aj ostane!

Lia86

Tinda,

ja mam obvod 70, coz je niekedy problem zohnat prsenky s tymto obvodom a kosikom D, ale sikovne rucicky mojej mamci daju vsetko do poradecku:)