Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

katka33
ahoj ... asi je to u každého individuálne aj to je pravda že človek sa bojí možno viac ked má deti ,,vieš ja si to ani radšej nechcem pripúštat že by sa dačo stalo počas operácie ...vždy sa može stat hocičo a hocikomu ale to by som sa musela bát sadnut s malou aj do auta ...vieš ako sa vraví že človek je jednou nohou v hrobe
Urob tak ako to cítiš ty :) ..ja teras viac túžim po bábetku ako prskách :)

katka33

No o tych detoch a prisach....ja budem mat 34 a na deti sa este necitim....asi nie som celkom v poriadku, mozno je to aj sposobom zivota, ze stale cestujem a aj ked som "socialne" uz usadena a davno mam vsetko na zalozenie rodiny, aj uzasneho priatela, stale sa vo mne nejak ten materinsky pud neprebudil....
A teraz tie prsia...no kedy si ich dam ked nie teraz...a mozno sa s tymi velkymi prsiami vo mne tie matrinske pudy prebudia...neviem...ale ak si ich nedam urobit teraz, po dietati by som to nedokazal uz vobec. Ja sa uz teaz obavam, "co ak sa nieco stane" a az raz budem mamicka,ja osobne by som asi neprekonala zodpovednost a nedokazala by som riskovat, ak by sa mi nahodou nieco stalo...preto asi stale nie som matka, cim som starsia, tym som zodpovednejsia a viac ustrachana....uz teraz si stale opakujem to vase: "je koze dobre, ide tancovat na lad" a straaasne sa bojim uz teraz. Ale zase na druhej strane, chapem Vas mlade kocky mamicky, stale ste mlade, krasne, len prsia po detoch asi nie. No ja nie som ani zas tak mlada, ani este nie mamicka...je tu niekto podobny?Mam si ich dat teda vobec robit? Co ked sa jedneho dna po oeracii zobudim a ztrhne ma taky silny materinsky cit?

katka33

No o tych detoch a prisach....ja budem mat 34 a na deti sa este necitim....asi nie som celkom v poriadku, mozno je to aj sposobom zivota, ze stale cestujem a aj ked som "socialne" uz usadena a davno mam vsetko na zalozenie rodiny, aj uzasneho priatela, stale sa vo mne nejak ten materinsky pud neprebudil....
A teraz tie prsia...no kedy si ich dam ked nie teraz...a mozno sa s tymi velkymi prsiami vo mne tie matrinske pudy prebudia...neviem...ale ak si ich nedam urobit teraz, po dietati by som to nedokazal uz vobec. Ja sa uz teaz obavam, "co ak sa nieco stane" a az raz budem mamicka,ja osobne by som asi neprekonala zodpovednost a nedokazala by som riskovat, ak by sa mi nahodou nieco stalo...preto asi stale nie som matka, cim som starsia, tym som zodpovednejsia a viac ustrachana....uz teraz si stale opakujem to vase: "je koze dobre, ide tancovat na lad" a straaasne sa bojim uz teraz. Ale zase na druhej strane, chapem Vas mlade kocky mamicky, stale ste mlade, krasne, len prsia po detoch asi nie. No ja nie som ani zas tak mlada, ani este nie mamicka...je tu niekto podobny?Mam si ich dat teda vobec robit? Co ked sa jedneho dna po oeracii zobudim a ztrhne ma taky silny materinsky cit?

bianca003

BABY .... :-)) asi to tak bude lepšie lebo viac detí neplánujem 2 su akurát na dnešnu dobu:) a ak by sa mi mali moje moje pekne nove prsia pokazit asi by ma to štvalo riadne a kedže to nestojí pár korun budem musiet ešte asi počkat a potom budem ešte stále mladá 2násobná mamina s peknými prskami a to všetko by som mala stihnut do 30tky :-)

Ďakujem babule moc ste mi teras dodali odvahu ...ešte že je toto forum ,chodím sem každučký den :)) najlepšie noviny :D

AdnavCosti

Uz som to pochopila s tym facebookom!!!
Baby, prihlaste sa na fb VY s malom zdravien@azet.sk a udajte to heslo...Neziadajte o priatelstvo a pod. Je to konto nas vsetkych :-)