No o tych detoch a prisach....ja budem mat 34 a na deti sa este necitim....asi nie som celkom v poriadku, mozno je to aj sposobom zivota, ze stale cestujem a aj ked som "socialne" uz usadena a davno mam vsetko na zalozenie rodiny, aj uzasneho priatela, stale sa vo mne nejak ten materinsky pud neprebudil....
A teraz tie prsia...no kedy si ich dam ked nie teraz...a mozno sa s tymi velkymi prsiami vo mne tie matrinske pudy prebudia...neviem...ale ak si ich nedam urobit teraz, po dietati by som to nedokazal uz vobec. Ja sa uz teaz obavam, "co ak sa nieco stane" a az raz budem mamicka,ja osobne by som asi neprekonala zodpovednost a nedokazala by som riskovat, ak by sa mi nahodou nieco stalo...preto asi stale nie som matka, cim som starsia, tym som zodpovednejsia a viac ustrachana....uz teraz si stale opakujem to vase: "je koze dobre, ide tancovat na lad" a straaasne sa bojim uz teraz. Ale zase na druhej strane, chapem Vas mlade kocky mamicky, stale ste mlade, krasne, len prsia po detoch asi nie. No ja nie som ani zas tak mlada, ani este nie mamicka...je tu niekto podobny?Mam si ich dat teda vobec robit? Co ked sa jedneho dna po oeracii zobudim a ztrhne ma taky silny materinsky cit?