Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

milena59
to je pravda aj mne sa asi o 3 čísla vtedy zvačšili a dost to bolelo kým si prsia zvykli....aj to že v tehotenstve žena dost priberie a nespraví s tým nič proste to ide same ...ale nechcem tu nikoho odhovárat myslím kočky čo ešte detičky nemaju a ani neplánuju v blízkej dobe ,každý si to musí asi sám v hlavičke premysliet :)

silviklh

ja planujem potroske hned po opke sporit na reopku :D lebo fakt,cakat uz dlhsie nevydrzim :-( mam taketo prsia uz dost dlho,od14tich :( tam sa rast zastavil.mozno aj skorej.mozno to sposobila psychika,lebo som velmi tuzila po prsiach.takych akurat.ale to je blbost,viem.a mam tohleto :'( uz nemienim cakat.chcem si uzit mladost,ukazat sa :D

milena59

silviklh
hmmm dobra otazka, tak posun dieta az o 10 rokov a bude to fajn:). Alebo ak mas dobreho sponzora, pojdes na reopku aj po dietatku a je to vybavene :)

milena59

baby tiez som nazoru silikony po kojeni. Mne sa prsia o tri velkosti zvacsili a potom mi aj nic neostalo. A ked sa tie prsia plnia mlieckom dost to boli a neviem si predstavit ze by som tam mala este tie silikony. Prsia su velmi citlive, bradavky sa uplne zmenia. Nuz je to na zvazenie

AdnavCosti

katka
Chod do toho, mas jasno v tom, co chces, nie si na pochybach, ci by si nechcela radsej babo ako prsia, mas jasno v hodnotach, to je podstatne. Dievcata, kt. uvazuju o babatku uz teraz by to asi mali zvazit a nechat si spravit prsia az po...Ja osobne mam 35, 11 rocneho syna, viac deti neplanujeme. A prsia u seba aj s doktormi "riesim" uz asi 4 roky, kym som dospela ku rozhodnutiu. Predsa len, nie j to sranda, je to aj o zodpovednosti - tak ako pises - a hlavne aj plastika by mala byt zrelym rozhodnutim, nie chvilkovym rozmarom s moznymi dosledkami na cely dalsi zivot... A u teba - podla toho ako ta za posledne 3 tyzdne citam - to uz "zrele rozhodnutie" je, nenechaj sa spochybnit vo svojom postoji.

AdnavCosti

k FB
ja osobne som presne ten pripad, kt. sa do galerky na rajceti zahadne nedostal, nie mojou vinou...ale uz som si uploadla svoje aktualne na FB, prihlasovaci mail zdravien@azet.sk, heslo zdravienastenka - to len pre ostatne baby, kt. tak tiez mozu urobit. Dik.
Samozrejme to nenahradi toto forum tu, tu je to o inom, ako len o fotkach :-)

cayman

baby este raz. FCB nieje a ani nechcem aby bol ako zdravie s albumami.
islo mi len o nastenku, vidia ju vsetci, vobec sa tam neprihlasujte...to heslo je iba nato, aby sa tam nahadzovali fotky. napr ked bude mat livka vypadok, tam to uvidime hned a nemusime cakat tyzden. ok?