Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

ale mozu len cumakovat :P
a akeho ste nazoru,neviem,ci si mam dat 350alebo 375...ja chcem,aby bolo vidno,ze mam PRSIA.davno tu aj pisali,co maju 350 a tie ztake chude ako ja,ze ked si daju volne tricko,an inevidno.to nechapem.vsak to musi vidno trojky prsia :D

milena59

bianca
to je pravda, na koza sunka na brusku je takmer neodsranitelna :), ale tak stalo to zato aspon v mojom pripade. Zena sa zmeni vizualne aj vnutorne :) je to uplna zmena u niekoho k lepsiemu a niekoho k horsiemu

bianca003

milena59
no je to presne tak,,,pokial to človek nezažije nevie ....ale čest výnimkám aj ked ja osobne nepoznám :))
ale je to uplne prirodzene že ked si sama nemáš deti tak človek to inak prežíva svoje krasne pevne telo ako ked si už nejakými zmenami prejdeš vieš o čom to je :D

milena59

no vidis silvi urcite budes spokojna tesim sa s tebou, ze sa budes velmi vytesovat, pockaj ako budu muzi cumakovat :)

milena59

bianca003
to mas pravdu, bezdetne myslia ake je to pekne mat gulate brusko, kojit a s muzom sa starat o babatko. Ale je to aj o tom ze si tucna, prsia po porode bolia, chlap sa stale vyhovara aby nemusel prebalit al.kupat. A je to obrovska zivotna zmena. Ja som sa uplne zmenila. Je to krasne tazke povolanie :)

milena59

silvia
no tak vyriesene, budes ich mat supr ked ti ich zvacsi, ja som mala take pred kojenim o trolilinku vacsie a po kojeni vid foto :( hroza.
Ale urcite chod do toho, vsetko sa ti zmeni. A kde si ich chces ddat robit mas aj termin?