Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

vladka 19,nemeral mi prsny sval,neviem,c ito Cerven robi,este to tu nikto nepisal.on m ivyslovene na 400povedal,ze to uz bude zlééé,a to by som ani nechcela.ani by sa mi jednoducho nezmestili.cize moje max. je 350 alebo 375.a je tam rozdiel 2mm len vo vyske.tak to je asi jedno.povedal,ze to spravi take C/D,co by podla mna NA MNE MALO VIDNO.ale ked rozmyslam,na mne by boli vidno aj male dvojky..haha.
najprv povedal ze 300 a ja ze ci moze byt 350 a on ze hej.nemal namietky ani na to 375.ale nechcem samo,ze dve gule,co to bude vidno..

bianca003

no jasné že to stojí za to :)) mat krásne zdrave deti je k nezaplateniu ...a čo sa týka postavy a prsiek poriešime aj to :))

milena59

silvia
no ja som za 375
ja mam 360 a tiez ked mam mikinu alebo volne tricko tak to nevidno, v obtiahnutych veciach to vidno dost. Ale v tvojom pripade by som sla na 375 to nie je velky rozdiel od 350

barbora10

i ked je pravda,ze je lepsie dat si urobit prsia az po detoch,ale ja som nazoru,ze co mozes urobit dnes,neodkladaj na zajtra:)je vela zien,ktore prve dieta neplanuju skor ako v 30ke-35ke,a na co cakat,ked mozu do tej doby nosit na hrudi krasne prsia.ja teda by som do toho isla rovnako aj keby som este dieta nemala.