Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sya

silvik ja som si objednavala v pondelok po konzultacii, kym som cakala na vysetrenia aj som si ich stihla v ten den este v pp zaplatit a na druhy den uz boli v bb a v stredu ma operovali.. :)

kleopatra4589

silviklh

Ja budem mat 22 a tiez ak raz budem chciet nahodou dieta, tak o tych 5 rokov.. a na opke som bola.. lebo pri uvazovsni ´´co ak´´ sa nikam nedopracujeme.. :)

cayman

uz som to pochopila.. a aj nasla .. :)

kleopatra4589

Paaaanecky, dievcata.. 2 dni som tu nebola, lebo som Valentina slavila.. a vy ste tu nacmarali 15 stran?? to mi dalo teda namahu precitat vsetko... a aj tak mam pocit, ze mi toho kopu uslo :)

zuzkas

Som sa skoro pocurala smiechom z toho tvojho psa.. :))

silviklh

Cervenova zena operuje oci?? A ty si s cim konkretne bola?? Lebo ja sa tiez v blizkej buducnosti zjavne chystam.. a keby bola taka dobra ako jej muz, tak nevaham.. :)

cayman

ty si vytvorila nejaku novu galerku alebo co?? dva dni som tu nebola.. a mam teraz vo vsetkom mis-mas.. :/

vladka

paanecky.. normalne nechapem.. nikdy by som si nepomyslela, ze tie foto su bez silikonu.. Tusim zacinam mat panicky strach z kojenia.. :(

barbora10

a nemam nic proti tym doktorom,ktory prsny sval meraju.vedia co robia a aj preco to meraju,proste kazdy ma svoju techniku a vie co robi.

barbora10

silviklh

nie,ale kazdy doktor ma svoju techniku.jeden meria vsetko co sa da,iny vie odhadnut velkost aj bez toho.ak nejaky doktor ma 20 rokov praxe,tak to uz ma aj v oku.

lenkea

barbora suhlasim, ked neplanuje zena v dohladnej dobe dieta, naco bude opku odkladat?
katka chod do toho, ked sa teraz necitis na dieta, ani ja este nechcem dieta a preto som si dala spravit prska uz teraz.

silviklh

no 169cm a bohuzel 49,9 kg :-( pred dvoma dnami so msa vazila,ale najedena,napraskana a na vahe 53.3 som sa potesila,ze hadam po ráne :D z toho aspon kilo zostane..a ne :( este menej.ale uz so mdlhsie necvicila,nemozem,asi stracam svalovu hmotu,lebo inak mam dost svaly.aj ked na fotke mi vidno rebierka,samozrejme :D ale to bude vzdy,aj keby som mala 60kg.