Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

silviklh - Ja som ti to uz pisala, na tvojom mieste by som dala max. 350. A sam doktor ti predsa navrhol 300. Ber do uvahy svoju chudu postavu a svoj vek. Ak v buducnosti (napr. po tehotenstvach) pojdes na reopku, tak vzdy si mozes dat potom viac, ak by sa ti malilo.

Nela111

AdnavCosti
Pises, ze si videla nazivo, co spravili tehotenstvo a kojenie so silikonovymi prsiami... Mozes napisat o tom viac, prosim? Mna totizto trapi podobna vec ako Biancu003...

Cayman a ostatne FB baby – ja na FB nie som (ani nebudem), nemohli by ste vytvorit vlastny album na rajce.idnes.cz, ako si vytvorila Vladka, s tym, ze meno a heslo ponechame ako do Livkinho? Ved to bude jednoduchsie ako cez FB, na ktorom aj tak kazdy nefici..

majcinka

ahojte dievcata.....tak pisem vam asi po dva a pol mesiaci a uz dva mesiace som po operacii. Bola som u fabryho a som maximalne spokojna....doplnim aj fotocky po operacii....a dakujem za dobre rady papa

korki

ahojte

merynka,
no tak to sme sa mozno aj videli. ja som bola tiez na konzultacke u dr. cervena 11.2.
tak to ti dali aky fajny termin. ale citam ze v PK. ja koza... ja som sa zabudla na to spytat, ze ved mne je jedno ci BB alebo PK. no idem ja tam zajtra zavolat, mozno v PK bude este skorsi ten termin, ako jun...

silviklh

kleopatra,a ty nemas ani okuliare,ani sosovky?ak ta boli hlava,asi zaostrujes a to by si nemala! nie,mne sa to nepokazi.mne sa kazil zrak len s tym,ako som rastla.ja mam teraz 0,5 tiez,a tiez mi to vadi,ale tak oproti tým 3,5 a 3,25 to je iný rozdiel!tak co fnukam,ze...:D ale malo bysa to este vyrovnat,do dakych 3-4 mesiacov.tak pockam si zase..
a ty co studujes?kedy mas 22?ja som mala v decembri.
chcem sa ta spytat,mala si pred opkou daku tukovu vrsticku nas prsiami?ci ti nehovoril dr nic o tom,ze by ti bolo vidno prechod,napr keby sisi dala vacsie.

kleopatra4589

silviklh

Zabka, zabka.. :) ja mam tusim len 0,5 do dialky.. ale niekedy ma to teda riadne rozculuje..a dost casto ma boli hlava.. ked som unavena, nedovidim v skole ani na tabulu.. tak s tym chcem nieco urobit, kym sa to nezhorsi.. a ty teda po tej opke.. uz ti ten zrak ostane, alebo sa to moze znovu nejako zhorsit???

lenkea

Tak to sa nemusis znepokojovat :) Ja som po opke tri mesiace a este stale su tie jazvy fialovkaste.. napriek omu vidno neskutocnu zmenu od opky.. ako pomaly, ale isto blednu.. nepouzivam na ne nic, ale kupila som si Contratubex gel, ku ktoremu som sa este nestihla dostat..

kleopatra4589

bianca003

Tiez som si pozrela tie fotky.. a podla mna by si tu sutaz zasluzili vyhrat aj vsetky.. ale zas na druhej strane, neviem, ci by som sla na opku len tak ku hocikomu len kvoli vyhre..

lenkea

kleo , otazka na teba.. v akom stave mas jazvy? natieras si nieco na ne? lebo asi som trochu znepokojena z tych mojich, lebo su po 9 tyzdnoch este fialove, je to este ok?

silviklh

kleopatra,ano,operuje oci a je dobra aj pohodacka,ako on!
no ona robí laser excimer,ja som mala 3,5 a 3,25 do dialky a teraz mam 0,5,ale este sa to hojí a je to normálne.bola som pred tyzdnom