Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

sya, tak to bola ina rychlovka:-)))

bianca, ak teraz planujes druhe babo tak uz pockaj s novymi prskami, ved prve pises ze uz ma 5 rokov tak to uz mas najvyssi cas

ostatne bezdetne... co planujete deti neskor, keby som bola na vasom mieste, idem do toho, ved s krasnou hrudou sa vam bude lepsie cakat na ten spravny okamih plodenia deti a to ako budu prsia vyzerat potom, by som sa az tak nebala, horsie ako teraz to podla mna nebude:-)))

kleopatra4589

silviklh

V detstve som nosila okuliare, az kym sa mi zrak neustalil.. potom som zacala sosovky.. ale beavilo ma sparat sa vkuse v oku.. tak som to vzdala.. a uz nic z toho nechcem.. Studujem americke a britske studia.. narodky mam az v maji.. ale nejako toani nevnimam .. :)A dr. nic take nespominal.. len hovoril, ze viac by sa mi tam ani nezmestilo.. ale mne sa napriklad paci, ked vidno prechod- ze su prsia silikonove.. samozrejme, pokial to nie je nejako prehnane..

Nela111

AdnavCosti - fuuha, tak tie 2 baby nemali dobry zazitok, ale som rada, ze si napisala. Ja chcem urcite kojit, i ked nie dlho, 3-6 mesiacov. Ja viem - niekedy mi je az smiesne - ze rozmyslam o veciach, ktore budu az o niekolko rokov, ved este ani nie som tehotna!, ale pravdupovediac, ked to beriem aj z financnej stranky (o zdravotnej nehovoriac) - dam teraz 2200 eur za opku, o 3 roky dieta, cize o 4 roky reopka a dalsich 2200 eur (alebo MENEJ?), o dalsie 2-5 rokov druhe dieta a dalsich 2200 eur na reopku? :-o))

korki

nela111
z vlastnej skusenosti, ak chces dietatko v blizkej buducnosti, co je tak 2-3 roky, tak je to zbytocne teraz riesit silikony

ak su babenky, ako silvilh, ci katka, tak podporujem, chodte do toho. ved pokial bejby neplanujete tak naco sa trapit plochym hrudnikom...

uz som to tu viackrat spominala, ja som pred 10 rokmi mala operaciu uplne tesne a predoperacne vysledky uplne zle, bola som total anemicka. a kedze som bola chud. studentka, ktora na to ledva naskrabala, tak som krava vlozila vsetky do bmg, ze nech este popracuju, xixi... a kedze som o prasule prisla, tak som zase odznova sporila. az som sa dopracovala k tomu, ze uz mam dve krasne deti a teraz ma uz nic neodhovori... teda dufam, ze teraz uz tie predoperacne nebudu take zle, ze by ma nepustili na opku....

ale dr. cerven mi na konzultacke povedal, ze mozem byt rada, ze to takto dopadlo, asi tym narazal na to, ze je fakt lepsie, ked ma zena uz dorodene...

AdnavCosti

Nela
Jedna z bab, kt. mala implose asi ž r. pribrala pocas tehotenstva asi 12 kg - a to si fakt davala pozor, CO a kedy papa...ale aj tak - pokozka bola na prsiach uz aj tak dost napnuta a pri priberani pocas tehotenstva dost spraskala - strie dost skarede. Po porode si dala hned pichnut tu inj., aby sa jej netvorilo mlieko a nenalievali prsia este viac. Koza sa jej uz nikdy nedostala do povodnej formy, strie ma teraz po 4 rokoch sice vyblednutejsie, ale uz to nie je to, co to bolo...
No a druha kocka - ta pribrala minimalne, viac menej len "do brucha", ale pri nalievani sa prsnikov mliekom dostala skaredy zapal zliaz, kt. sa nedarilo preliecit bez toho, aby museli implantaty von...
Obidve samozrejme nekojili svoje vlastne deti - ale to uz je ina kapitola...
POZOR - neodradzam, nestrasim, je urcite aj x pripadov, kedy silikonky bez problemov zvladli aj tehotenstvo aj kojenie.

Nelina27

merynka, tak to pojdeme spolu na opku, ak sa teda nieco nezmeni dovtedy... budeme spolu trpiet:-)
ake implose ti navrhol? gulate?
ja mam tiez 75 pod prsiami, pooperacnu budem mat 75 C, vraj to budu plne trojky, anatomy 370 ml

Nela111

Ja mam teraz 27 a prve babo by som chcela cca v 30ke. Myslite, ze mam radsej pockat so silikonmi?? Ja o tom premyslam stale, a dospela som k zaveru, ze asi radsej pockam.. Ale na druhej strane, co ked potom zas budem riesit druhe babo (to zatial netusim o kolko rokov po prvom by som chcela), no a prsia budem mat potom kedy? :-p))