Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

vladka
nemozes mysliet, ze naco ti budu, ked mas muza a deti. my tiez sme natom ako ty, robis si to pre seba, aby si bola spokojna a tesila sa, zdvihla si sebavedomie.neboj, ked budes mat po a prejdu ta bolesti, budes stastna. kazda sme mali obavy, ked som isla prvykrat na opku, tak som zacala plakat, ze ja nikam nejdem, ale to len strach zo mna hovoril. a teraz ked sa mi blizil termin reopky, tak som si niekedy povedala, ze ved nie su az take strasne, naco sa pojdem dat znova rezat aj ked v skutocnosti sa mi moc nepacili. neboj, dobre to bude :-)

ilaria

Vladka
neboj sa aj na dovolenku si nasetris a urcite sa ti pojde lepsie na dovolenku s novymi prskami :-))) a ako hovorí flow kazdy doktor sa snazi zoperovat co najlepsie ved nie je nad spokojne pacientky! Neboj sa, ved uz si rozhodnuta, drzime ti palce!

Flow333

Vladka
ako na prd??? Dr robia nie jedny prsia a urcite sa stale snazia spravit to co naj. A neboj na dovcu pojdes tak ci tak. :-)

barbora10

vladka

to som zvedava aj ja:)

moja kamaratka ma odkojene s implantatmi 6 mesiacov a prsia ma stale krasne.je pravda,ze uz nevyzeraju tak ako ked si ich dala spravit,ale vobec nepotrebovala ist na reopku.velkost ma taku istu,ale tvar sa jej zmenil.este planuje jedno baby a potom chce ist do vacsich.teraz ma 260ml.

barbora10

uz som to sem raz davala,ale niektore z vas to nevideli.dievca pridava foto,ako sa jej menia prsia v tehotenstve.dole posledne prispevky,tak kuk:)a kliknite na jej profil a pozrite ako jej vyzerali kratko po operacii.riadna zmena,ze?

www.omlazeni.cz

mondan

súhlasím s vladkou..ja som pribrala pri váhe 47kg - 1.dieťati o 28kg a pri druhom o 29kg.( a to aj z vody:-))).Je pravda že do mesiaca som bola opäť na 47 kg, ale prsia si to odskákali. Prsia som mala z necelých jednotiek na štvorky a čo sa týka kojenia tak 3týždne pri obidvoch. Je to máličko, ale prsia ostali v takom stave, ako keby som kojila rok..takže ak by som mala mať do 3 rokov dieťa a bola by som o tom presvedčená, že ho chcem, tak by som do opky vôbec nešla, radšej až po...

barbora10

lenkea

jazvicky niekomu blednu aj rok.pozri si moju galerku,ja tam mam fotene jazvicky ako sa menili a teraz ich uz nie je vobec vidiet.bud kludna,u teba to je este kratka doba.ja som ich mala tiez dlho filajove:),ale krasne vybledli.aj tebe vyblednu a do leta nebude nic vidiet.