Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

vladka barborka...

waaaw, no krááásne, noo keby take aj mne urobil, tak som nadmieru spokojna, no ja ich mám o trošku vačšie...ale budu fajn, teda aspon dufam...:o)

zuzi16

vladka19

som z Malaciek aj na základe toho, čo som o nom čitala v roznych forach a recenziach...nemam nikoho na okoli, kto by mi vo vyberani lekara pomohol, tak som sa spolahla na net, hmm...ale zda sa mi, že som urobila dobre...bola som aj v interkliniku, ale tam je to strááášne drahe...

tu ma modelácia komplet vyjde na 1800 €...teba kolko vysla??

barborka

tiež si to myslím...a dúfam, že budem spokojná :o)

barbora10

zuzi

ak chces zpevnit a podvihnut,nechces zvacsit,tak modelacia ti uplne staci.niekomu proste staci iba modelacia na to,aby mal krasne prsia.

zuzi16

vladka19,

ja už nemožem mať deti...

mám 2 a to mi úúúplne stačí, čiže ja potrebujem len zpevniť a zdvyhnúť :o)

tiež si myslím, že modelácia bude stačiť...

zuzi16

vladka19

momentalne nemam foto a ani ja nemozem pozrieť na Vaše, hmm...neviem, ako s atam stale dostat...

ked budem mat fotky, tak ti poslem a trosku zhodnotiš, podla toho, ake si mala ty...

ale dr mi povedal, že budem spokojná aj bez silikonov....

bianca003

barbora10
barborka dík za ten link na omlazeni no riadna zmena a prave tomuto sa chcem vyhnút :-)tak radšej počkám

zuzi16

taaak..

bola som na komzultacke u dr.Tršku, nakolko mi odporučil len modeláciu, bez silikonov, tak som šťastná..:o)

operáciu mám 28.3 a mooooc sa tešííím...

vladka19

nie som si ale istá, či budu aj bez silikonov take pevné,hmm...ty si mala len tu modeláciu najprv a boli pevné a hore???

teraz po kojení to tak u teba už nejde??alebo prečo silikony...ja mám strašnú dylemu, či aj silikony ,alebo len tá modelácia...

opíš mi to prosíííím trošku:o)