Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

katuska
velmi si ma potesilaaaa :) a to si ho este nezazila ako sa o teba bude starat po operacii. kazdy den ma prisiel pozriet na lozko ako sa mi dari, ako sa citim, prvy bol pri mne po narkoze, vzdy zdoraznil, ze mu mozem volat hocikedy, v ktorukolvek hodinu, keby sa mi nieco nezdalo.

proste neskutocny clovek. ja som mala problem s jednou jazvou. 2mm mi nezrastli, lebo som si to mechanicky poskodila a on si dal tolko prace so mnou, kazdy treti den som za nim chodila a mi to pozoroval a liecil aby bolo vsetko v poriadku. pritom stacilo to mat zalepene a cakat, ale on si dal tu namahu a cas a zasypaval mi to nejakym dezinfekcnym praskom.

normalne sa tesim na kontrolu ku nemu :)))

Nela111

Vladka19
Diky za postup, ja viem. Ja som teba napisala ako priklad, ze ci namiesto tej nastenky na FB, co vytvorila Cayman, by nemohla vytvorit album na rajce.idnes. Lebo nie kazdy je na FB..

Katka33
Skvele, ze sa ti Trska pacil. Ty nechces okruhle impl.? Supni do galerky fotku spredu. Hm?

AdnavCosti

caute baby,
tak taky HEKTICKY den ako dnes, som uz davno nezazila...a to som ani nebola v praci a myslela som, ze si este cez den aj v klude oddychnem...Figu borovu! Este aj kavu som pila pomedzi pranie, vysavanie, varenie, nakupovanie... AAAAAA!!!!! Chcela som proste pripravit vsetko tak, aby aspon prve dni nevyskocilo nic neocakavane, na co som dopredu nemyslela. Teraz som sa dostala zo sprchy konecne k telke a netu.
Potesi, ked viem, ze na mna myslite, UFFF... no co vam poviem, nie ze "strach", skor taky akysi "respekt" mam pred zajtrajskom...
PS: Cola pribalena, tak ako ste radili
:-)
Katka Tak konecne si ho nasla :-) Drz ho a uz nepust.

katka33

No, Baby
Dnes som mala konzultaciu s Dr. Trskom.
viete uz ako sa mne nic nepaci a vsade najdem chyby...a uz som na piaty krat nemala ani velke ocakavania z konzultacie mozem vam povedat, ze teda, klobuk dolu.
Vrele vsetkym odporucam, dochvilnost, profesionalita, osobne posobi taktiez ako velmi prijemny clovek, vobec nie presladeny, ani odmerany, presne taky, aky by som od doktora ocakavala...a akeho som hladala uz v podstate 2 roky. Velmi ma prekvapil tymi meraniami, vypoctami...a mne sa to takto systematicky zda logicke, vobec ze si da tolko namahy merat niekoho pol hodinu a potom sam od seba zhrnut vsetky podstatne veci, ktore potrebujem, takze vlastne zodpovedal vsetky moje otazky co som mala na papieri napisane a nemala som sa ho ani co pytat. naozaj doktor na urovni, vrele odporucam...videla som jeho pracu, preto som sa pre neho rozhodla a po tomto mi uz ostava len naozaj prekonat strach a zverit sa mu. Aj ked mam z neho naozaj velmi dobry pocit a verim mu uz teraz....co ma az zaskocilo, lebo som myslela ze to dopadne ako tie predchadzajuce konzultacie...uplne fiasko. Konzultacia bolo 75 minut...a on sa ma stale pytal, ci este nieoc nepotrebujem vediet, skusal elasticidu koze, aj to meral, hrubku podkozneho tuku..skratka vsetko. Odporucil mi 285 alebo 320 aj vysvetlil rozdiel, ake asi mozem ocakavat ak sa rozhodnem pre to alebo to, ale hlavne...sam mi odporucil presne to co som si sama typovala...cca 300, vysoky profil, anatomicke . Presny datum este nemam, ale skusi ma naplanovat zaciatkom aprila a toto je taktiez velke plus. To je akurat tak na psychycku pripravu. Ja by som cakat na operaciu dlho nemohla ani koli povinnostiam, ani psychicky, ani z principu. Teraz sa uz len donutit nebat sa ...

A zajtra ma opku AdnavCosti, ze? Drzime palce...joj, tuho, tuho na teba myslim!!!Vsetko dobre

zuzi16

barbora10

jeeej, dakujem ti...som sa práve rozhodla, že len modeláciu si dám...budu zdvyhnuté a pevné a Pamela predsa nechcem byť, heh...:o)

a kooonečne budem moct nosiť cez leto tričká a šatičky bez ramienok, hihi...

a som čítala, že ty máš náááádhernéé, kde ti ich robili????

zuzi16

silviklh

noo, najskor som chcela aj silikony, ale dr. mi povedal, že je to zbytočne...takže len modeláciu, ale aj tak mám pocit, že budú potom menšie, ale on ma ubezpečoval, že nie,hmm...tak neviem...ale asi to dam bez silikonu, uvidíme...

a ty si na tom ako?? už po??