No, Baby
Dnes som mala konzultaciu s Dr. Trskom.
viete uz ako sa mne nic nepaci a vsade najdem chyby...a uz som na piaty krat nemala ani velke ocakavania z konzultacie mozem vam povedat, ze teda, klobuk dolu.
Vrele vsetkym odporucam, dochvilnost, profesionalita, osobne posobi taktiez ako velmi prijemny clovek, vobec nie presladeny, ani odmerany, presne taky, aky by som od doktora ocakavala...a akeho som hladala uz v podstate 2 roky. Velmi ma prekvapil tymi meraniami, vypoctami...a mne sa to takto systematicky zda logicke, vobec ze si da tolko namahy merat niekoho pol hodinu a potom sam od seba zhrnut vsetky podstatne veci, ktore potrebujem, takze vlastne zodpovedal vsetky moje otazky co som mala na papieri napisane a nemala som sa ho ani co pytat. naozaj doktor na urovni, vrele odporucam...videla som jeho pracu, preto som sa pre neho rozhodla a po tomto mi uz ostava len naozaj prekonat strach a zverit sa mu. Aj ked mam z neho naozaj velmi dobry pocit a verim mu uz teraz....co ma az zaskocilo, lebo som myslela ze to dopadne ako tie predchadzajuce konzultacie...uplne fiasko. Konzultacia bolo 75 minut...a on sa ma stale pytal, ci este nieoc nepotrebujem vediet, skusal elasticidu koze, aj to meral, hrubku podkozneho tuku..skratka vsetko. Odporucil mi 285 alebo 320 aj vysvetlil rozdiel, ake asi mozem ocakavat ak sa rozhodnem pre to alebo to, ale hlavne...sam mi odporucil presne to co som si sama typovala...cca 300, vysoky profil, anatomicke . Presny datum este nemam, ale skusi ma naplanovat zaciatkom aprila a toto je taktiez velke plus. To je akurat tak na psychycku pripravu. Ja by som cakat na operaciu dlho nemohla ani koli povinnostiam, ani psychicky, ani z principu. Teraz sa uz len donutit nebat sa ...
A zajtra ma opku AdnavCosti, ze? Drzime palce...joj, tuho, tuho na teba myslim!!!Vsetko dobre