Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Joj baby tak uz je to akutne. Musim uz ozaj zacat cvicit. Lebo taka sunka mi na chrbate narastla. Fuuuj. Ani prsia mi nepomozu ked budem ako mroz. Takze doliecit sa a sup do fitka.

maria1113

ahojte baby. Adelaide, ja som tiež bola chorá, tak som sa trochu liečila a ešte k tomu mi hapruje internet, tak mi to nedovolí sem chodiť kedy by som chcela. Ako pokračuješ? Prsník si stále ešte prelepuješ?. Ja keď si dám mikinu, tak ani nevidno, že ich mám zväčšené, ale v tričku je to dobre. Jazvy sa tiež dobre hoja.

adelaide

adnav veeeelmi drzim na zajtra palce!!uvidis dopadne vsetko super.

maria kam si sa podela..

a flow.xexenka..a podobne?
kde ste dievcence

barbora10

adnavcosti

takze prajem na zajtra vela stasticka,drz sa a nech si s vysledkom co najviac spokojna!!!a coskoro sa ozvi:)a s kolou opatrne,lebo nie kazdemu padne vhod.

zuzi

nech si sa akokolvek rozhodla urcite budes mat prsia krasne.o vysledok o aky ide tebe,tak to doktor s modelaciou istotne docieli.a i ked je toto tema silikonove prsia,tak nieze sem prestanes chodit!:)

katka

tak super,ze si konecne mozes povedat konecne:)urcite si si dobre vybrala.