Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Luxury,
uvidime kedy, ja by som bola najradsej keby mi to urobil hned vcera, ja cim dlhsie budem cakat, tym to bude pre mna horsie,lebo sa budem mat viac casu bat a nakoniec zdupkam zase...
A co sa tyka toho pooperacneho stavu...je mozne prist domov a 2 dni a tvarit sa ze sa "nic" nestalo. Ako ked ma pridu pozriet rodicia alebo rodina, budem normalne fungovat,alebo budem uplne KO. Ja nepotrebujem nic zdvyhat, len ze ci budem mat dost sil napr. chodit a navarit si ...a tvarit sa pred rodicmi ze sa nic nestalo. Ja mam skoro 34 ale mam pocit, ze by ma mama prefackala keby som jej povedala co som si dala urobit, cim menej toho vedia, tym je to lepsie, ona nema pochopenie pre taketo "spasy" tak by som rada vedela, ci sa pred nou budem most treti den tvarit, ze sa nic nestalo...A vsetkym vam, co maju chapave mamicky co im este aj pomahaju zavidim...

barbora10

korki

mne tiez bolo potrebne 2 tyzdne naplno pomahat,takze mamka a priatel sa museli o maleho,ktory mal vtedy dva rocky starat.tiez si neviem predstavit,keby som to vsetko mala robit ja.po tych dvoch tyzdnoch som sa uz zapajala aj ja,ale este stale som vacsinu nechavala na priatela.ta pomoc musi byt a bez toho by som do toho nesla.kamaratka co bola dva dni po mne si zaobstarala svokru na dva tyzdne,ale potom ju poprosila aby este tyzden ostala,lebo to s dvomi detmi sama nezvladala.a rataj s tym,ze tie prve 3 tyzdne maleho nosit nejak nebudes moct,myslim nosit na rukach,ale podvihnut,nadvihnut,tak to ano,to sa da.ja byt tebou,tak minimalne na dva tyzdne si tu pomocnu silu zaobstaram.radsej na viac dni,ako na menej.

martinka54

korki
ja ked som bola prvykrat na opke moja dcera mala 18 mesiacov. dala som si ju na varovku, bola prec cez dva tyzdne a potom to bolo na mne. neviem si predstavit, ze by som ju mala pri sebe, ked som mala problem sama so sebou. tiez ja ju nenosim, ale do vane podvihnut, do postielky dat to som zvladala.a teraz ked som po reopke mam dilemu ako si ju dam do autosedacky ci ju mozem podvihnut, lebo priatel ide na pohreb a ja ju musim ist vyzdvihnut z jasiel. dnes mam tyzden aj jeden den. co si myslite?

zuzkas

korki môj malý mal v čase mojej opky presne 2 roky.prvé 2 týždne bolo všetko na mužovi,keď šiel do obchodu,tak bral aj malého,kúpal ho,kŕmil,nosil,prebaloval a aj mojkal...proste manžel bol vtedy 2v1:-)

korki

adnav, drzkaj sa zajtra!!! myslime na teba...

baby, poradte, tie ktore ste po zvacseni a mate male deticky. moj maly bude mat rok a pol a on sa akoze nenosi na rukach, ale nosim ho po schodoch, vyberam z postielky, davam do stolicky na papanie... fakt neviem, ako to bude vyzerat po opke. manzel je k dispozicii, ale ked on napr. odbehne na nakup a maly sa mi pokadi, tak neviem... asi ten prvy tyzden si to musim zariadit tak, ze uplne nic??? a kedy uz budem moct tak uplne aj pomojkat sa alebo aj preniest trosku maleho?

maria1113

adelaide, ty sa ako cítiš keď sa ráno zobudíš, bolí ťa chrbát, lebo ja som si už na to spanie aj zvykla, aj to vstávanie z postele je už dobré, bez väčších bolestí. Kedy sa môže spať na boku?

Luxury

AdnavCosti, tiez velmi velmi drzim palce!

Katka 33 - super, u mna to bolo tak, ze ja som meskala asi 15 - 20 min a on sa mi aj tak venoval cez hodinu. A co takto 4.4? .) isli by sme spolu ...:)