Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Katka33 ty to mas presne ako ja. Zatial moji rodicia nic netusia,ze mam nove prsia. Onedlho budu mat 3mesiace a tajila a kamuflovala ako sa dalo. Nepochopili by moje rozhodnutie,ci po financnej alebo estetickej stranke. A to uz mam 37rokov! Ja som vsadila na to,ze som chora a boli ma cely clovek a kedze som bola aj v dvoch mikinach,tak bola aj zimnica. Z operacie som prisla o 10tej domov a ako na potvoru prisli na navstevu o 14tej a ja ubolena v posteli. Chceli ma prist pozriet do izby a dceru som pocula ako hovori,nechajte ju spat,neciti sa dobre. V praci som nebola 2tyzdne,taka som bola pred rodicmi chora,tak ma ta hnusa chripka zkolila. Tiez s tebou suhlasim,ze zavidim dievcatam,o ktorych to vedia aspon maminy. Ja som ten typ,ktora nerada klame,ale co ked sa inak neda. Tak ti drzim palce v predstierani choroby.

barbora10

korki

nasi chlapi,tak ti poviem,ze oni su len lenivi a spoliehaju sa,ze robime vecsinou vsetko my zeny,ale neboj,ked treba,tak vedia porobit:)aj ten moj sa pred tym len vyhovaral a vykrucal a zlatko toto sprav ty a ty to vise lepsie a ja toto neviem a ked som bola neschopna,vsetko zrazu vedel,mna nebolo ani treba:)a vtedy sa ukazal aky je sikovny a teraz uz na mna ziadna vyhovorka neplati!

katka33

Presne tak ZuZulla...na konzultaciuu nho cakas 2-3 mesiace a od nej pocitaj tak 6-7 kym sa dostanes na rad....ale nie je jediny, skus inych doktorov ak to chces skor.Ak by si isla k inym, mozes mat operaciu aj po mesiaci.

martinka54

barbora
presne si to napisala vystizne. mne tiez dobre padlo, ked mi niekto pomohol. ja som tie prve styri dni bola hotova a to som neni ziadna padavka :-)

korki

babule, dik za odpovede...

takze na tri tyzdne si zaobstaravam opatrovatelov. nastastie moja mamina v pohode, ona mi uz vynadala pred tymi 10 rokmi a teraz ked som jej to pripomenula, tak uz mi len povedala, ci sa nebojim. ale ani ma neodhovarala ani nic, len sa o mna normalne boji, ako kazda mama si myslim...

len ja mam problem s malym aj to, ze on ked ma vidi, ze som nablizku, tak len za mnou. takze ja sa budem asi musiet ist liecit k nasim, alebo jeho tam dat. no to bude... som moc nechcela vsetkych zatazovat, ale asi budem musiet. jaj, tie tri tyzdne budu strasne dlhe. no moj manzelik je v tomto ok, pripraveny. ale ked to tak moc nevie uplne sa postarat. akoze ked ma vsetko nachystane, navarene, tak hej, ale keby mam na nom nechat vsetko tak sa zblazni, tak preto tu musim byt asi s nimi... a zabudla som vam povedat, ze ja mam este starsiu 3,5rocnu dcerku, ale ta je v pohode, celkom samostatna, xixi...

barbora10

katka

no rataj s tym,ze tie prve 2-3 dni budes dost KO,nemusis byt,ale rataj s tym.ja napriklad zvladam bolest az velmi dobre,ale prve 3 dni som bola uplne neschopna,bleda,unavena,teplota mierne zvysena a i ked som sa uz aj sama posadila,tak aj napriek tomu som radsej poprosila niekoho kto bol po ruke,nech mi poda ruku a pomoze vstat.uvidis,ako to budes vsetko zvladat ty,ale s tym urcite treba pocitat,ze mozno si sama neporadis a vtedy je najlepsie mat pri sebe niekoho.a ver tomu,ze ti mamka pomoze,aj ked bude nahnevana,ze co si si vymyslela,ale si jej dcera,lubi ta a uvidis,ze ti pomoze a nenecha ta len tak:)tie prve dni by si mala dodrziavat kludovy rezim a netrapit sa sama.

Lia86

Zuzulla,

Pokial viem, tak dr Cerven uz teraz objednava na september, oktober na opky, tak cim skor si tam zavolas a objednas sa na konzultaciu, tym lepsie...

ZuZulla

Ahojte chcela by som sa spýtat baby, ktore ste boli u Červena, rozhodla som sa dat si zvacsit prsia, ale az po maturite cize niekedy v juni , len neviem kolko sa na operaciu u Červena caka ci sa mam obiednat na konzultaciu uz teraz ..alebo staci az potom keby som chcela ist uz v tom juni na operaciu .... dakujeem ... popripade ako ste sa na konzultaciu obiednavali ?.. pisali ste mu mejl alebo telefonicky alebo ako ?