Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Flow si dobra,ze pichli vcelicky,dobre som sa zasmiala. Uz som si nakupila aj tricka na leto a ked ma kamosky videli,tak na 2kusy hned zareagovali,ze na co som si take kupovala,ze v nich mi nepoznat nove ciciky. A ja len,to je zamer,ked pojdem k nasim. Ostatne som zasa nakupila s vystrihmi. Mimochodom hereckou som ani nemusela byt,vsak vies ake si aj ty bolo ubolene dievcatko. Takze hrat som ani nemusela,ale este ako ma aj bolela chrbtica? Ale samozrejme,ze pred rodicmi,ani sama som nevedela,ako mam klamat,ze co ma to vlastne boli? A este ked som si tak chcela pohladit tie ubolene cecule,no keby ma niektora z vas videla,smiechu by sa urcite nezdrzala.

Lia86

Zuzulla,

Z vlastnej skusenosti viem, ze vynikajuci je aj dr Trska, u mna spokojnost prevelika. U neho sa na terminy necaka, je to zalezitost par tyzdnov, len je o dost drahsi. Ale ked chces dr Cervena, co najrychlejsie sa objednaj na konzultaciu, daj si termin aj opky a povedz im, ze ak by dakto vypadol, pojdes. Vela bab tak u neho dostalo skorsi termin...

ZuZulla

A chcem sa ešte spytat na nete to nevem najst..kde vlastne operuje Dr. Červeň lebo píše sa že v Banskej Bystrici tam sa ide aj na konzultaciu ??..

Flow333

Zajacik
to si musela byt dobra herecka:-))) a v lete to ako urobis? V tricku:-) pichli ta vcelicky a opuchli ti prska co???:-)

ZuZulla

fuuha tak to je dost dlhoo , lenže nanho su najlepsie ohlasy a ked uz tak nech su tie prsia peknee .... no a ked tak mate este nejaky typ na nejakeho ineho dobreho doktora?...ale je pravda ze ked som cakala uz tak dlho ze teraz uz by ma to nezabilo pockat si :))

Luxury

Ja mamu pripravujem na to, ze tyzden potrebujem klud a 100% pomoc,aby to bolo pekne a bez problemov....a ze mozno aj druhy, synator je ma 6, takze to je ok, on je uplne samostatny...len neviem co s otcom a s robotou, jedno suvisi s druhym...neviem ci to dva tyzdne zvladne....:(

barbora10

katka

ja som na konzultaciu cakala dva tyzdne.

zuzula

a cakat sa veru oplati.mne pride smiesne,ze niektore zeny cakaju roky a potom nevedia vydrzat par mesiacov.ja ti cervena za seba mozem iba odporucat,ale ako pise katka,samozrejme su aj iny doktori,takze je to len na tebe.