Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

luxury
to fakt neviem. ja si myslim, ze ide o tom co ti namiesaju, ked ta uspia, lebo som sa citila rozdielne

vladka
bola som na reopke minuly tyzden

Luxury

martinka54 - skor som myslela pre telo....co sa toho skolabovania tyka a tak... lebo raz som bola v kratkej celkovej anesteze a ani ma nenapadlo, ze by sa mi mohlo nieco stat, tak peto sa pytam ci to ma nieco s tym, ako dlho sme mimo...

btw. po OP ked sme uz doma, mozem uzivat na spanie hypnogen, co myslite?

martinka54

luxury
asi nie. ja si myslim, ze to zalezi podla toho co ti tam doktor namiesa.prvykrat v snope som spinkala 3 a pol hodinky a vstala som vysmiata ako cerstvo vyspana a reopka?? operovana 2 hodiny v ruzinovskej, zle mi bolo, vracala som, doteraz ma hlava boli.

martinka54

vladka
no prve dni ti bude pripadat vsetko take nezvladnutelne, otvorit si dvere na aute, stacit klucku....
ale neboj vsetko prejde, ja som sa nad tym smiala aka som neschopna :-) a dost som sa cudovala pri kolkych pohyboch pouzivas prsne svaly

Luxury

vladka19 - ja planujem ak sa bude dat po tyzdni ist do prace....Dr.povedal, ze ak mam kancel.robotu, ze to by malo byt ok...

inak, myslite ze je rozdiel, ked je clovek v anasteze napr.15 min a 1 hodku?

martinka54

katka
skoda, ze si nerodila takto ti to nemam k comu porovnat. urcite je to lepsie ako porod a davam cislo 5, ale to beriem aj s tym, ze ma bolela chrbtica a aj tlaky na hrudi.

Luxury

vladka19 - ja aj kvoli jazvickam by som to nerobila, aby pekne zrastli + ked som pozerala crepiny +, ako bola Lucka na OP tak ona par dni po OP ukazovala ze sa moze zohnut iba do urcitej pozicii,lebo nizsie citi tlaky a ruky napr. nevedela dat vyssie, iba upazit, lebo tlaky....
podla mna treba klud. kamoska hned ako som pisala, prisla domov 2 hod. po op a hned s malym narabala, po schodoch, na ruky a jazvicka sa jej zle zrastla....inak implose su vraj ok,nic sa nestalo s nimi, uz ich ma 7mi rok a bez problemov...

inak vladka19, presne, aj moja mama zaujala taky postoj, ze som mlada, pekna, uz mma babo, penaze mam, tak co, ze nech idem, ked som za nou prisla s malou dusickou, ze sa chcem porozpravat o plastike:)a teraz len kukame, ze ktora ma silkace:))) ale...inak sa velmi boji, co je prirodzene...

katka33

Och, moje nervy...a to som si myslela ze is dam dva zakroky naraz, ale doktor mi povedal, ze budem mat co robit s prsiami. No je naozaj taka priserna bolest? Mna uz cele prsia bolia teraz, len ked na to myslim. Asi si priplatim za uvedenie do umeloeho spanku, nech ma zobudia az po vybrati stychov ;)
No teraz som zase soknuta, neznasam bolest a som uplne odrovnana ked mam len menzes...boli to viacej ako silne krce pri menzese ;)?Len sa snazim najst uroven bolesti. Napr od 1-10, ako by ste ohodnotili tu bolest? ( 1 je minimum, 10 je maximalna bolest)Este som nerodila,takze to neviem porovnat...