Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria ja by som si najradsej uz taaka lahzla nabok! uz ich mam nejake makkuce a citlive. no dnes vecer v sprche zistim aky je stav.
a baby.nikoho nechcem urazit, ani zlahcovat pooperacny stav.
ja len v skraztke za seba. Veeelmi ale velmi som sa bala co bude. JA ze budem aj s detmi (su 6,4,a 2 rocni), ktore ani jedni nie je este uuplne samostatne, u rodicov v rodinnom dome. 2 rocnu nosim na rukach na 3.poschodie. Plus naaakupy 100 kilove.Takze som isla po opke k nasim, a vydrzala som tam 4 dni. Oni pomahali, al emaju obrovsky dom,a viac som sa tam nachodila okolo deti a vsetkeho ako doma.
No proste som robila co mi telo dovoli. Neprepinala som sa..malu som este do vcera voobec nezdvihla, len podvihla..teda pri prebaleni...postrcit prdel do autosedacky..alebo podvihnut na schodoch akoze taka "vypomoc"..nakupy take akurat cca 5 kilove som normalne nosila. Proste som to citila ze sa da. To budete vsetko citit. Ked vam prsia stvrdnu a naleju sa krvou alebo ako to opisat tak jasne ze sa nebudete prepinat a robit nieco nasilu.
No ja len ze kazda sme ina, ale ja uz teraz, v sobotu budu 3 tyzdne PO, nemozem povedat ze nieco nerobim. Uz som tu potvoru aj 2 poschodia vyniesla, lebo uz vycitla ze ma ukeca. TAkze sa nebojte dopredu! A vsetky baby s malymi detmi pisali viac menej to iste. VY comate male deti mate aj kondiciu okolo nich. Budete to LAHSIE znasat. !! urcite. korki mysli na to. Mas 2 deti po sebe. uvidis. a bolest? ano 3 dni to bolelo,, ale tak predychat sa to dalo. Ani nahodou sa toneda rovnat poporodnemu stavu ked sa vam stahuje maternica (spomente auuu jaka bolest), mate zasitu susulu, a nalievaju sa vam prsia mliekom, a este sa aj vobec nevyspite lebo celu noc reve babatko a vy nemate ani mlieko tak hladate v noci sestricku nech vam da pasterizovane v striekacke,ale sestricky nikde. :o)
ale tam jedina zachrana je ze ste stastne z toho maleho/malej. Inak je to morda. Ale to zas odbacam.
JA len opat, ze ZVLADNETE TO ! Uvidite !

silviklh

vladka19,ja sono prsnikov napr.nepotrebujem,to ti mal povedat dr na konzultacii.
hovorim,o tom termine v aprili an ineuvazuj :) nech si do leta fit! ja sa budem este vzaciatkom jula potit v podprske... :)

barbora10

vladka

ano,potrebujes starostlivost,ale myslene to bolo tak,ze ked uz bude malicky behat,tak tie dva tyzdne by manzelova pomoc stacila a potom by si to uz nejak zvladla,lebo uz by nebol odkazany na nosenie na rukach,pretoze podvihnut,nadvihnut ho,tak to uz by sa dalo.

zuzi16

katka33

no neuveriteľne si to stým dr. Trškom vystihla, bola som u neho na konzultačke v pondelok a padla mi sánka, že kolko otázok som mala na neho a nakoniec som sa ani nič nemusela pýtať, sšetko povedal sám od seba...no úúúúžaný bol..a jednoznačne som sa rozhodla pre neho!!!! a 28.3 mám už aj termín...takže neváhaj :o)

barbora10

neboooj, budem Vám verná, aj ked len s modeláciou, ale velkostou sa Vám aj tak vyrovnám a strááášne mi to tu pomáha, vlastne Vy mi pomáhate..:o)

vladka19

a prečo si vracala a bolo ti zlé???z bolestí po opke, alebo z anestezi,hmmm????lebo si hovorila, že sa to dá v pohodke vydržať...

martinka54

vladka
som v albume, ale zatial tam mam fotky pred opkou a po opke. mam tam fotky az do piateho mesiaca ako sa mi pokazili a teraz som sa este nefotila, lebo mam prelepene dvorce, ale po kontrole urcite pridam

barbora10

vladka

kedze ti malinky este nebeha a je este odkazany na to nosenie na rukach a nema ti kto aspon tie 3 tyzdne s nim pomoct,tak asi by bolo najlepsie pockat a dat si urobit prsia az potom i ked ta chapem,ze by si to chcela mat uz za sebou a mat krasne prsia.mne maly uz behal v dobe operacie a aj tak sa mi ta pomoc zisla a to som ho nemusela nosit na rukach.

katka33

Lubs,
ti emoje miery su 85 cez, 74 pod , 52kg a168 vyska...musim doplnit nejake fotky z predu, aj ich hned idem poslat...