Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milena59

zuzi16
Dr. Trska je uplne skvely, ja som strasne spokojna, vyborna praca vyborny pristup. Ja by som nevedela dookola odpovedat na smiesne zenske otazky len o ceckoch :)

Iva_

Zuzi16
mne robil inu operáciu-uši a možno by som si dala aj prsia. Tak preto sa pýtam, lebo pri preväzoch som si vždy musela dať ten plašť a papuče :-D do tej miestnosti za šatňou. A kde približne tam ma tu "kaccealriu" čo tam robi konzultacie? nemusela si tam isť cez šatňu?

barbora10

adelaide

ja som na boku zacala spavat po siestich tyzdnoch,ale niektore dievcata tu pisali,ze sa moze aj skor.

vladka

takze ide sa do toho???keby si byvala blizko,tak ti s malym pomozem:)nejako to zvladnes,budes musiet:)a tiez by som zobrala ten skorsi termin,nech je to do leta zahojene.

xexenka

adelaide

citam si vas, aj ked sa to vse nedalo... len mi zacala skola, tak som mala menej casu...
ja uz mam 3 mesiace, tak poslem new photos :)

xexenka

adelaide

citam si vas, aj ked sa to vse nedalo... len mi zacala skola, tak som mala menej casu...
ja uz mam 3 mesiace, tak poslem new photos :)

zuzi16

Iva_

nieeee, ja som tam bola večer na pol siedmu, to práve dooperoval a hned ma zobral do jeho...asi kanclu...
žiadne vyzliekanie do plaštu, ani papuče...

a bola som v Šnopke, tam ma bude aj operovať...

to čo opisuješ sa mi zdá divné, hmm...ja som nič z toho nezažila...

a ideš k nemu????ja hej 28.3. a mám z nehovelmi dobrý pocit...ty ako???

Iva_

Zuzi16
prosim ťa ty si bola za dr Trškom na konzultacii v Šnope alebo v Ružinove? Ak si bola v Šnope tiež si si musela dať taký plašť na seba v šatni (pod plašť vyzliecť) a ich papuče aby si mohla isť do tej miestnosti vedľa? :-)