Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

korki tak si zabezpec pomoc, a uvidis ostatne sa samo za pochodu vyriesi. prepac kolko ma maly? jasne ze ked ma 7 mesiacov tak to sa mi dobre machtruje. ale ja som bola na konzultacii ked mmala mala 16 mesiacov a schvaaalne cakala az do 22 mmesiacov na termin opky. presne kvoli tomuto co rozoberame. a dobre som urobila. zvladli sme to na vybornu

korki

silvikhl, no ja urcite nic neodvolavam. ja sa skor dovolavam skorsieho terminu... xixi

ale stale teraz rozmyslam nad tym, ze co a ako s malym mojim... tak to riesim stale. nech som aspon tyzden uplne v klude a potom uvidime...
ale ked som tu citala, ako to supersky zvladli maria a adelaide. normalne si verim, ze aj u mna to bude tak. len tych situacii, pri ktorych treba maleho podvihnut je velmi vela, ani by som neverila, ale teraz si to viac a viac vsimam... a to sa teda on nenosi na rukach len tak. fakt len ked treba...

adelaide

baby gelovu pushupku lormar tusim super gel som mala..ale tak mne to teda nepomohlo vooobec. topila som sa v 75B...a teraz ju mozem darovat niekomu . lebo vsak co s nou :o))

silviklh

vladka19,nic si z toho nerob,ja si to tiez nepamatam,jedine,co som si zapamatala,ze bianca ide po mne 13 dni,inak nic :D ci bianca to odvolala?kto to odvolal kvoli babatku?boze ja nevieeem :D :D ci korki? :D:D

silviklh

:D tak to si ani nemusime zvacsovat :D ale kupovat si ju ja vlastne ani nejdem,potom ju mozem zahodit,pretoze po augmentacii by som v nej vyzerala mozno skoro ako Pamela :D