Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

AdnavCosti - gratulujem, super ze to mas tak uspesne za sebou, tak ti zaaaviiidiiim :) ked budes mat cas, tak pis pis pis co a ako :) drz sa!

katka33

Adna,
nemozem tomu uverit ze uz si tu a pises ako to prebiehalo...ja som cakala ze sa ozves niekedy v nedelu, tak to klobuk dolu!!!
Gratujem a som rada ze si to takto dobre zvladla, posobi to povzbudzujuco pre nas ostatne, co na to este len cakaju.
Tak predsa si dostala menzes?
Co sa tyka toho dychania, ja mam tak trochu "klaustrofobiu" z pocitu, ze sa nemozem nadychnut ( asi ma v minulom zivote uskrtilil, alebo co) tak ja sa najviac asi obavam toho, ze to neznesiem...
Ale som hrozne rada,ze si nam o sebe dala vediet a drzime palce, nech sa vsetko dobre zahoji a budeme sa tesit na fotky. Teraz uz len oddychuj...ticho zavidim, ale ako hovorim, posobi to velmi motivacne, ze to takto dobre zvladas!!!

AdnavCosti

Caute babule,
Tak to mam za sebou:-)
Dakujem, ze ste na mna mysleli, normalne som sa uz tesila, kedy sa vam ozvem.
Doktor bol uplne suprovy, bral ma zo sebou na kliniku, intenzivne sme prekecali hodinu cesty autom.
Uspali ma niekedy o deviatej, anesteziolog,sestricky-uplne prijemne.
Prebrala som sa niekedy o jednej a konecne som pochopila, co znamena "tlakova bolest". Prve 2 hodiny som sa nemohla ani poriadne nadychnut, ale myslela som na teba - adelaide aj na teba maria, ako ste to vy bravurne zvladali :-). Okolo druhej som si prvykrat sadla, trochu sa mi tocila hlava, dala som si dva-tri glgy coly a lahla som si spat. O sestnastej som si vypytala tramal ale to uz sa veselo prechadzala po izbe, bola som sama na wc, dokonca som si vymenila vlozku a uz som sa pomaly zacinala nudit.Cola naozaj pomahala, okolo siestej som uz aj zjedla mensiu veceru. Cez noc som nemohla velmi spat, ani nie tak od bolesti, skor asi z toho kofeinu.
Katka
Ja znasam bolest uplne v pohode, ale ver, ze prve 3 dni, ked sa nemozes postavit sama z postele, ked sa nemozes poriadne nadychnut....nebudes urcite schopna "hrat divadlo", skor privitas pomoc zo strany rodicov.
MAM VAS RADA:-)

tinda

iva aj ja som si dávala plášť aj papuče:)celá vyzlečená,ale to preto,že tam vedla je hned operačka(sterilné prostredie)tam vlastne aj operuje,ale na kontrolu som už bola normal vo vedlajšej ambulancii,tam to nebolo za potreby...xi

korki

adelaide, diky
no moj maly ma teraz 1rok a tri mesiace. a opku mam mat az v juni, sice chcem trosku skor, nech som do leta fit, ale nevadi, obetujem este jedno leto. ...

mam v plane ist aspon ten prvy tyzden po opke do brachovho bytu. neviete, budem sa vediet sama o seba postarat po opke??? myslim tie zakladne veci, wc, hygiena a urobit si nieco pod zub a pod???

inak sa obavam aj toho, ze ci to nebude predsa len lepsie nechat az na jesen, a uplne aspon tri tyzdne si to zariadit bez namahy. lebo nechcem to silit a potom na to doplatim, ze sa to dobre nezahoji alebo sa nieco posunie alebo tak... lebo tie dva tyzdne sa da zohnat pomoc a tak, ale potom uz sa chcem ja starat, nechcem byt tak dlho odkazana na pomoc ostatnych. jaj, v tomto som ja strasna krava, nemam rada, ked mi niekto pomaha...

adelaide

vladka ani nespominaj..ja som bola na tom podobne, ale tak verim ze ty pri tej velkosti a vahe tych prs si to musela mat ovela tazsie

adelaide

barbora diki za info..no ja nevydrzim asi 6 tyzudnov. flow ty kedy si spala uz na boku? a kedy uuuplne uplne zmakli tie prsia? stale by so si ich pchala k sebe co dokazu ako to bude vyzerat ale neda sa este..neda