Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Lia - uz aj ja:) len opatrne aby to oco nevidel :D

Bpze baby, vzchopme sa, vsak budeme krasne:) sak ja uz na nic ine ani nemyslim, len jak budem machrovat s mojimi novymi prsami :D

Lia86

Baby,

Nemyslite na to, ze po opke nebudete moct dychat, bo si to psychicky nahovorite a pak to aj tak bude. Mne sa dychalo uplne v pohodicke, len cici boleli:)

zuzkas

luxury aj ja som sa bála,keď som šla na opku vlakom 3 hodiny,tak som celý čas mala slzy na krajíčku,lebo som myslela na to,že čo ak sa mi niečo stane...to je úplne normálne,že sa bojíme!

Luxury

zuzkas - dakujem:) to je strasne, ja si furt nieco najdem, coho sa bojim :) ale rozhodnuta uz som a odhovorili by ma iba zle predoperacne vysledky vysetrenia.... :)

adelaide - tebe sa teraz machruje s tymi podprskami :) ty jedna :)

zuzkas

Luxury ja som myslela,že sa zadusím...hneď ako ma previezli na izbu,tak som vravela sestričkám,že mi je strašne zle,že neviem vôbec dýchať.hneď zavolali dr.on skúsil,či nemám moc pritiahnutý pás,ale bol dobre.už o nejakú hodku,dve sa mi dýchalo lepšie,asi aj infúzka pomohla.neboj,určite nebudeš potrebovať prístroj.

Luxury

katka33 - neuveris, ale to s tym dychanim mam aj ja, ja ked mam pocit, ze sa nemozem nadychnut, tak na mna idu mdloby....chcem sa na to spytat aj doktora, ze keby daco, ci ma daju na pristroj dychaci :)))

Lia86

Adna,

Vitaj medzi nami na druhom brehu:)))
Vsetky sa tu s tebou tesime a prajeme rychle zotavenie bez bolesti a s nadhernym vysledkom, ktory uz teraz je zaiste suprovy:))))