Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, inak aj ja by som si rada už ľahla na bok, keby som už mohla, len neviem, či to dokážem aj keď budem môcť, lebo sa budem báť, aby sa mi prsia nejako nezdeformovali.

maria1113

adelaide, som zvedavá, aké číslo košíku ti sadne, mne bolo C malé keď som si skúšala v obchode, ale je to ešte také neforemné, na budúci týždeň to už bude lepšie a pôjdem skúsiť zn. Lormar, čo si aj ty spomínala. Na kontrolu už pôjdem vo svojej podprde.

maria1113

adnavcosti vítaj na druhom brehu, podľa toho, čo píšeš, tak si v pohode a dobre to znášaš, len tak ďalej, o to lepšie sa ti to bude hojiť.

AdnavCosti

U mna dr. vedel, ze chcem /aj podla vasich nazorov/ hornu hranicu toho, co by slo a vyzeralo este "prirodzene". On chcel povodne jemne menej, prebrali sme to este vcera rak, popmerali podkozny tuk, sval a pristal aj na tych 330ml.
Aj rozhodnutie ohladom toho, ci to pojde pod sval al. pod zlazu bolo "otvorene" este do samotnej operacie. Mali sme predstavu pod sval, ale nechaval otvorenu moznost ze aj pod zlazu, ze na mieste, ked ma "rozreze" tak uvidi este lepsie...dal pod sval :-) comu sa tesim asi viac.
Takze sa nelakajte toho, ze ma na vyber viac velkosti, dokonca, ze sa az na mieste cinu rozhodne o tom, ci pod sval al. zlazu. Oni nam skutosne vyberaju tu optimalnu moznost, a my im musime dokazat 100% doverovat, o tom to je :-)

mimuska 85

advankosti gratulujeeeem,myslela som na teba:-) sa tešim ako to super znasas... ja som už dva týždne po a už je to super nic neboli:-) len to ranne vstavanie je este take...kým sa rozhýbem...drž sa

AdnavCosti

Dakujem vam!!! :-)

Nebojte sa, s tym dychanim to nie je take hrozne. Skusim prirovnat: Ked sa niekedy vyspite na tvrdom matraci, rano vstanete take "ubolene" otlacene a pri hlbokom nadychu vas to tak "tlaci"...No a po opke je to podobne - asi tak 100krat silnejsie :-))) ale vidite, ze sa da. Uz sa len usmievam a tesim.
Inak potvrdzujem to, ze sme mali ny vyber viacero implosov, nakoniec mam este trosku viac ako povodne planovane a sice:
Mentor, 330ml, anatomicky, stredny profil. Trochu ma zaskocila pooperacna podprda - mam 70B teda v podstate taku, ako som si kupovala aj pred tym...je to tam dost napevno, s vatou a vsetkym, ale asi to tak ma byt.
Od bolesti mi dal Tramal a na domov Flexor - taky vo vode rozpustny granulat...uvidime, zatial neberiem vocec nic, ale asi si ho dam, preventivne, ze vraj posobi aj protizapalovo.

korki

adnav, silno gratulujeeeeeeem!!! si dalsia hrdinka, ze to zvladas super... rychle zotavko a tesime sa na dalsie podrobnosti ohladne zotavovania...