Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj mimuska, ja sa mám celkom fajn, už sa teším keď si pôjdem kúpiť podprdu.
Adnavcosti, ja so mala tiež pár dní po opke zápchu, to je kvôli tej narkoze.

AdnavCosti

lubs, katka, luxury...vsetky cakatelky
Len jedna prakticka rada, kt. tu dievcata velmi nerozoberali, ale ja som to dnes, den po opke, dost zretelne pochopila - aspon tyzden pred sa napchavajte probiotikami, jedzte vela vlakniny...proste robte vsetko preto, aby ste nemuseli na wecku zazivat ten pocit "beznadeje" ako ja dnes...AAUUU!
:-)))

Flow333

Majka
buď 75D alebo 80C. Od strihu. 80D mi je už voľna. Nenadvihne mi prsia. Čiže radšej hľadám 75 ky, tie mi viac dajú prska k sebe

Luxury

maria1113 - dakujem :) ja uz to berem ako zazitok :) ze co to zazijem, ako to prezijem:) inak ... mam to za 44 dni!! :)

Flow333

Adnav
tak super že to tak znasas. Neboj. Už len lepšie.
Inak baby s tou pooperacnou podpirou. Ja mám 80A. A implose 460ml. A to mi bola voľna. Tak neviem ako to dávajú

maria1113

luxury, ja som sa tiež najviac bála toho slona na hrudi, ako baby prirovnávali to pooperačné sťažené dýchanie, ale poviem ti, že mne sa dýchalo dobre, vôbec nič ma netlačilo, ja som práveže čakala, že či sa mi to nebude náhodou zhoršovať a nič, vidíš, každý to znáša inak, tak ničoho sa neboj.