Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

maria1113

zmenit ani nie, len ze odpuchli, su makkucke, len mne sa moooc nepaci ich tvar, ale to kvoli mojmu zakladu :( a neviem ci by to dr. dokazal, vycarovat na 2. operaciu presne to, co chcem...

maria1113

ahoj adelaide, mne bol tiež C košík malý a dosť mi prsia trčali, však uvidím o týždeň. Obvod si meriaš, nezmenšil sa?

xexenka

flow333

nezaregistrovala som, ty ides opat na zvacsenie? pisali sme si, ze na nas oboch nevyzeraju velke, ale ze este nevies m
kedy by si sla opat na opku. takze uz vies?
ja mam cim dalej tym horsi pocit z mojich :( chcela by som ich inaksie, no bojim sa, ze ani vacsi impl. to nespravi :'(

adelaide

ahojte!!adnav gratulujem sikulka si no vidis to uz si zas naspat.ale nejak skoro. kedy ta pustili?
inak mne sa tiez dychalo zle. dobre si to opisala. cely prvy den som ledva dychala..ale zas da sa aj to trenovat. proste nadych vydych aj do bolesti.
Maria. Noooo dnes som skusala tie fesacky rozne tescove podprdy. Tak 75D akurat az sa mmi mierne "topia" v nej,ale zas 80C ..ten kosik mi je maly! neviem baby fakt ako to ma byt, j lepsie kupvat kosik na prso priamo alebo nech trosku trcia..nikdy som prsia nemala cize radte !! :o)znie to cudesne, ked nieco take napise dospela zena. hehe
ale nekupila som nic..tiez si radsej este pockam chvilku.
ale mala som na sebe nieco take ako mas Lii ty,, taku veselu letnu bielo-ruzovo-ciernu.
Inak flow ja budem mozno este horsi pripad ako ty, lebo prsia sice mam,a kosik D, ale na mile vzdialene od seba. cize dekolt asi nebude. nasla si nejaky top co by to vycaril?
luxury mozem darovat skolackam tie moje byvale...hihi

katka33

Adna,

Tak oni ta tie prsia naozaj asi nebolia, ked sa stazujes na zapchu...ja som myslela, ze pri takej bolesti nebudes citit ani zlomenu nohu ;)
Ja som bola dnes s mojou fenockou na kastracii a znasam to tazsie nez ona, ked ju vidim taku ubolenu, mam chut sa obesit, za to, co som jej to spravila.
TAk ked to chuda musela prezit, ona, budem musiet aj ja...
A mam termin, Luxury, 4.4.11 (minuly rok som mala 5.5.10 ale to som v den operacie usla) same pekne cisla...ale doktor slubil, ze ak niekto ochorie, da mi vediet aj skor, kedze sa ponahlam....