Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

adelaide

povedal mi to na kontrole,ze keby chceme dat vacsie, tak vtedy da impl. nizsie a tak sa bradavky posunu vyssie. prave preto rozmyslam o 600vkach. aj ked som nechcela az take obrovske. uz teraz mam velku zmenu.
obvod mam 96-97

adelaide

ano xexenka chapem uz.
ale asi sa to nedalo dat nizzsie ten implos aby si ty mala bradavku vyssie..nepytala si sa dr?
ja tiez som si to idealizovala ale realita je ina. ale aj tak sa mi pacia tie moje,a teda hadam sa budu este viac.Len ti chcem nejak navodit pocit ze by si mala byt spokojna, ze sa o to snaz. Budes tak stastnejsia. V obleceni v galerke ich mas uplne super .
a ty mas kolko obvod cez?
maria no mohli. zeby sme mmali take stastie? ;o)

xexenka

adelaide

mne sa pacia vsetky ostatne, hl.problem je v tom, ze mam nizsie bradavky a preto prsnik nevyzera tak pekne ako u vas ostatnych. nezalezi na velkosti, ale na tom omruhlom peknom tvare

xexenka

adelaide

chcela by som okruhle prsicka. len mi to tam spati slzicka kt.je z mojich prs.s to tam budem mat asi stale ;(
vystrih je OK len som sa tesila na to,ze budem nosit tricka bez podprdy, ze budu vyzerat inak, proste ako silikony, len mne pridu uple prirodzene. mozno sa uz len ja tak extra spehujem a vidim kazdu chybicku.
noo ja este studujem ;) ale uz som v 5.rocniku - tento rok koncim :(

adelaide

maria nezmenil. 98 zatial.
a ty?
xexenka co toto neblbni. pocuj ty si este takyto student? na intraku? ja som si pomaly myslela ze mas deti. som si ta splietla asi.
no a co kde je problem? hovorim ti zas, taky dekolt ako vycaris ty, vycari kazda piata z nas! nestaci ti to? co sa ti nezda. ? pozri sa na to aky mas hrudnik,ake si mala prsia predtym..atd. proste ich mas teraz take ako keby ti narastli TVOJE predosle. ja mam aspon taky pocit zo svojich. nemozem chciet prsia ako ma neviem napr. najviac spominana barbor a kleo, ked mam uuplne inu stavbu tela. hm?
ja tiez na sebe hladam chyby, okukavam sa,ale tak celkovo je to ako virus byt nespokojna alebo co...bud spokojna. preco nie si?