Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

no pojdeme so sestrou celu noc autom , lebo ona ide tiez k jednemu doktorovi na kontrolu a ja idem na 9,45hod sa uz tesiim , som aj dnes zas volala ze chcem sa rozpravat s dr,magdom , aby si to tam zapisali niekde lebo s nim som aj konzultovala predtym , aj ma on operoval , a chcem s nim pokecat aj teraz :))) a domov pojdeme asi poobede ked dovybavujeme , takze si davame taku hnusnu otocku ze BA--KE a spet :))

xexenka

Flow333

tak to ano, ja som ti to ani nevsimla, resp aj ja som to tak mala ale len opuchom, teda myslim ze sa mi to uz vyrovnalo.
potom daj vediet, som zvedava, neviem po akej dobe sa mozu vymienat silik. za vacsie

Flow333

Adelaide
veď uvidis aké budú
xexenka
asi za 2 týždne pôjdem na kontrolu. Čo mi DR kazal sa prísť ukázať ako sa zmenili prska. Ale nezmenili sa. Jedno vyššie ako druhé. A uvidim ako sa dohodneme. Keď mi to bezplatne opravia tak sa spytam či by sme nevymenili impl za väčšie. A ak áno v čo verím že sa dohodneme, by som šla najskôr voktobri.

bellinka

flow :

ahooj kedy ides podebatit s doktorom v chirmed , lebo ja idem do Kosiiiic 14,3,2011 uz sa tesiiim idem na kontrolu po roku aj stvrt a pokonzultovat to zvecsenie :)))