Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

AdnavCosti

ved to ano, citala som ze do roka sa este prska menia, ale ja by som potrebovala dost riadny skok :) aby mi bradavky vystupili vyssie...
na kontrolu idem az o rok :/ a zbytocne nechcem zatazovat Dr. mailami, ked aj tak sa s tym este neda nic robit, on mi spominal len ten vacsi impl. a vtedy ho posunie nizsie a tym sa mi bradavky posunu vyssie. len zas mam strach aby neboli bomby :) ked uz ted mam 400, no nevyzeraju tak..

xexenka

Nelina27

praveze mne sa nezdaju "umele" ale uplne prirodzene, aj ked som to zozaciatku chcela, ked som este len rozmyslala o prsiach, no teraz som besna za tym silikon. vzhladom :)

xexenka

Luxury

dakujem :) ja ked sa na ne pozeram bud zvrchu abo v zrkadle, tak sa mi nepacia. no na druhej strane v podprde su ok, aj v tricku... No neviem ci mi to staci :(

AdnavCosti

Xexenka
viem, ze sa clovek nechce uspokojit s "polovicatostou", ale ver, ze iba ty to takto vnimas. Ked si sla na opku, mala si asi jasnu predstavu, ako chces, aby to vyzeralo. Teraz to vyzera podla mna VELMI PEKNE, ale ak ty sama nie si na 100% spokojna, vyckaj nejaky ten mesiac a uvidis co povie Dr. na pripadnej konzultacke. SU PEKNE!
Adelaide,Maria
dufam, ze ste vy ako aj vase deticky uz zdrave, ja osobne si neviem predstavit, ze by som teraz mala co i len zakaslat... Asi by mi ma porazilo a roztrhlo mi hrudnik.

Luxury

nelina27 - tak to s tym pasom je fakt vtipne :)))) ze silikon implants pass :D

presne si to doplnila s tym zakladom, ani chirurgia nie je dokonala, robi co moze z toho co je k dispozicii a okrem toho, myslite si, ze tie prsa ,,celebrit" co vidite na obrazkoch nie su vyretusovane?? retusuju ich cele,uz len co urobi tienovanie s fotografiou!

Nelina27

Adnavcosti, tak to je skvele ze uz mas po a ze to tak super znasas a este si predstav v lete, aka to bude parada:-)

luxury, dobre si to zhrnula, treba byt spokojny, neriesit neriesitelne a brat do uvahy zaklad z ktoreho sa vychadzalo, povedzme si uprimne, ze obcas to nie je bohvieco:-)))
xexenka, tvoje prska su krasne, plne, okruhle, presne take ako maju byt, ked nechces natural look:-)

adelaide, podla mna je este skoro, ked sa ti prska ulozia a viecej zmaknu, urcite pojdu v dobrej podprde k sebe jedna radost

dievcata, davaju po opke u dr. Cervena aj nejake papiere akoze doklad/pas na implose? :-) viem ze napriklad v interkliniku to dostavaju, so vsetkymi udajmi a tak... som sa pobavila, moja znama si to brala aj na dovolenku do Chorvatska, ze keby daco:-)))

Luxury

Adelaide - ja by som volila prsa von kosiky, aj teraz tak nosim, radsej si kupim mensi kosik, aby som mala nieco vo vystrihu,dake male kopceky aspon:)nemam rada ked sa mi prsia topia v podprde...
Adelaide a myslis, ze neskor, ked ti prsia zmaknu, nepojdu k sebe v podprde? Ja ked mam svoje prirodzene, tak ich mam nabok a hrud letiskovu drahu a ked dam podpru tak kopceky hore a pri sebe, mozno je to o spravnej podprde, neviem....

Xexenka - podla mna to mas urobene velmi pekne, ak ich mas tak ako na fotke, urcite si sexy aj bez podprdy, mas peknu stihlu postavu a take plavny ako ja :D

Baby - dnes som citala, ze je velmi dolezite sa vzit so svojim novym telom psychicky a neriesit a nehladat, lebo z toho vznikaju zbytocne choroby a komplikacie!!! Proste neriesit zbytocne...

AdnavCosti - ako je? aktivna si :)

Katka 33 - ja by som sa tesila ak by si sla 4.4. :)

AdnavCosti

zuzulla
Pises, ze "potrebujes vacsie prsia". Obnasa to dost vysetreni, operadciu, bolesti...To vsetko si ochotna podstupit, tak nerozumiem, preco nie si ochotna NASTARTOVAT SA A SPRAVIT NIECO S TOU ANEMIOU!!! Moze to byt len sekundarna zalezitost nedostatku zeleza v tele, ale na druhej strane to moze znamenat kopec inych veci, tak si to pories, skus dat do normalu, a POTOM ries prsia. Moj nazor.

ZuZulla

Ahojte pri operacii moc vadi že som anemicka ??.. moze sa to vtedy robit ??.... lebo mne ked beru krv tak ma vzdy upozornia ze som anemicka a ze mam malo železa .. niekto tu pisal že na operaciu koli tomu nešiel .... ja sa zblaznim ja potrebujem vacsie prsiaaa :((