Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

zuzulla
aj mam dost zle zelezo a este aj bilirubin mi mi vysiel spatne a operovali ma aj s tym. myslim si, ze ta s operuju aj tak

lenkea

adnav, ten reflexny pohyb hrozne boli, skus si vsetky pohyby dopredu rozmysliet, az potom konat, pomaly a premyslene.mam to overene :-) poradila mi to segra, ked uz sa nemohla pozerat na mna ako skucim pri kazdom pohybe :-)
zuzulla mne hovorila sestricka, ze pri velmi nizkom obsahu zeleza v krvi neoperuju preto, ze by si sa mohla v polke op zobudit, takze pred op ber nejake vit.doplnky s obsahom zeleza a bude to ok :-)

ZuZulla

AdnavCosti ja mam tu anemiu už dlho dlho a berem na to výživove doplnky a stravujem sa podla toho, doktory to pripisuju menštruacií a robili mi vyšetrenia krvy všeliake neviem no nič mi nepovedali iba, že mam to železo doplnat a to robim.... ja som len chcela vedeť či je to velky problem pri operácii, pretože na kontrole mi vysledky niekedy vydu dost zle a niekedy takmer v poriadku .... doteraz som nezistila prečo je to tak možno fakt koli menštruacii. Zistili mi anemiu lebo som mavala dosť tazkosti so zazivaním, ale to uz bolo davno a od vtedy sa mi to nedalo nejako do normalu uplne..to železo

AdnavCosti

Dnesne rano - paradoxne - bolo podla mna horsie, ako to piatkove, teda prve po OP. V noci som sa musela - samozrejme za pomoci mojho draheho - presunut z postele na gauc, proste zmenit polohu. Pocas dna som to nejak "rozdychala" a geriatrickym plizenim sa pohybujem po byte a uzivam si starostlivost o mna samu :-)
Boli ma chrbat, dost znacne a podprda mi pripada "mala, tesna"... :-(
Inak bolesti nemam, jedine pri prudsom pohybe rukou, ked som si neuvedomila a chcela chytit vysmyknute mydlo...TRUUUUBA!

xexenka

barbora10

bojim sa,ze ani pak by to nebolo ono.predsa len ten moj prsnik tam ostane,a neviem ci by to ten vacsi impl.zmenil,myslim tu slzicku. a keby schudnem, co to spravi s prsnikom+impl? nezmeni sa to v horsie,myslim tu kozu,kt.je uz natiahnuta.bo u mna prve kt.zmyzne pri schudnuti su prsniky :/
a este mam obavy, ako by tie implose na mne vypadali, aj ked ani tie 400 su neni na mne extra, kvoli mojej postave...

barbora10

xexenka

vacsie implantaty by ti tvoj problem urcite vyriesili,ale niekedy to proste na prvykrat nejde dat taku velkost,ved uz aj tak mas dost velke implantaty.teraz si skus uzivat tie co mas,su sice prirodzene,ale velmi pekne,je to aj tym,ze mas viacej tuku.uplne ta chapem,kazda ma svoju predstavu a iny vkus a ak ty tuzis po velkych a na prvy pohlad silikonovych prsiach tak chod do vacsich.ak si uz raz zacala riesit ze su male a prirodzene,tak uz sa to nezmeni a ty budes nespokojna stale.ak mas na to finacie,tak to prekonzultuj s doktorom a chod do vacsich.neviem kedy je mozna dalsia operacia,asi az po roku,ale prekonzultuj to s doktorm na rocnej kontrole a povedz,ze chces ist do vacsich.

adelaide

tebe ked prska zmaknu,tak pojdu uplne krasne k sebe,uvidis:)a ja ked som skusala v tesku podprsky nejak 3 mesiace po opke,tak este mi z nich ziadna nesedela a teraz namam s tym ziadny problem.

adelaide

adnav ako sa citis? ake bolo rano?

a ozaj este k tomu technicaku,ano u cervena to davaju. jasne. ved to musia vsade

adelaide

ahojte
baby dakujem za reakcie.
ano luxury asi mas pravdu.a na nakup podprdy si radsej pockam este par dni.
inak baby ja ten pas volam TECHNICAK. To je technicak k novym kozam. Ano a treba to nosit v dokladoch, ved keby ste mali nehodu, alebo cokolvek nech to v papieroch vidia.SU tam nalepene vlastne tie stitky asi z krabice kde bol implos zabaleny.
a ano, budme spokojne s tym co je. Mne sa to tiez tazko predychava kedze som zdedila postavu komplet po otcovi a na svoju "popoluskovsku" 41/42 nohu nekupim lahko crievicky aby som nevyzerala ako YETI, ale tak snazim sa!!