Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

zuzi 16
zajtra budem 6tyzdnov po opke a idem aj na kontrolu. spokojnost je maximalna!!! od doktora cez anesteziologicku az po sestricku ktora sa o tebe stara po prebudeni z narkozy az nakoniec po sestricky. nesmierna vdaka im vsetkym patri...:)

a co sa tyka drenov, ziadny horor. jeden prsnik som vobec necitila a druhy len 2 sekundy bolel kym to vytiahol, takze ziadne obavy :)))
cenu si nepamatam, tak ako vsetky baby, myslim ze 2800?alebo 900 uz neviem presne.

zuzi16

cayman..
ty si bola u dr Tršku na opke???a spokojná, alebo ako?ja idem 28.3 k nemu, tak by som chcela vedieť, že ako to tam prebiehalo a výsledok operácie..max. spokojnosť???

a kedy si bola???ja idem na modeláciu, ale opka a všetko okolo toho asi prebieha rovnako, ako pri silikonoch....teda si myslím..

AdnavCosti

bellinka
Mas ich PARADNE, jasne, ked tuzis este po vacsich, tak chod na to.
Ja by som este rocik, dva pockala - ci uz kvoli babu, alebo aj tak - casom tie nase implose treba vymenit, to je jasne...netvrdim, ze by si mala cakat 10 rokov...ale mozno trosku :-) Niet opticky skutocne dovodu, aspon podla fotiek. Uplne ze krasne ti to spravili aj bez modelacie :-)

cayman

bellinka a nechces pockat po druhom dietati? a nebojis sa vacsich implosov? ved uz teraz si moc chuda, nebolia ta krize?

bellinka

chcela som napisat ze nebol pre mna problem ist letecky do ke , uplne v pohodicke , autom by som urcite nesla :)))

bellinka

vladka:
ja som tu v ba bola asi na 4 konzultackach a nikto mi nechcel spravit okruhle obrovske prsia a chceli mi tu vsade robit len korekciu a vsade chceli odomna 3000euro , o tie peniaze ani nejde tie boli ale nikto mi nechcel spravit to co som ja chcela a to som nedokazala vsttrebat az nakoniec som objavila taky inzeratik na nete malicky na chirmed.sk a tak som si dohodla konzultacku , vies doktor sem so ba chodieval tak raz za mesiac lebo oni maju aj tu v ba kliniku ale tam robia len transplantaciu vlasov a tak sme sa dohodli na konzultacke a to bola neskutocna konzultacia:)))) som odtial vysla jak z neba uplne stastna lebo doktor povedal ze sa da spravit presne to co som chcela a po op som aj bola a aj som veeeelmi spokojna , su uzasne a bez komplikacii ja som sa napriklad od op co bola 2,12,2009 nevidela s doktorom teraz sa prvykrat uvidime po op :)))) tak sa tesiim a vobec nebol pre mna ist lietadlom do ke to trvalo 45min a v pohodlicku a po 3dnoch som isla pekne letecky zas spet sama :)))