Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

barbora10

ja este nemam babo, a v blizkej bud to ete nehrozi, tak si myslim,ze by som mala aj kvoli tomu pockat.bo predsa len ked sa mi zmenia po babu, tak podstupovat 3 opku by bolo moc, ale urcite to preberiem na rocnej kontr.s dr. a mozno dovtedy zistim ze su ozaj okruhle ;)

katka33

Adna,
ako je dneska, aka bola noc? Stale to boli rovnako,alebo je to uz lepsie?

Baby, ja byvam sama, sestra 100 metrov odo mna,ale ma 3 deti,manzela ( takze vlastne 4) dvoch psov, dve macky a este chodi k tomu do zamestnania...co jej mam povedat, pridi ku mne byvat na dva tyzdne a zvyhat ma z postele ked budem chciet ist na zachod? Preto sa pytam, ci to zvladnem aj sama...ja pridem domov az na treti den po operacii, Trska vascinou nechava 2 dni v nemocnici koli tym drenom. To vstavanie z postele...neviem to mometnalne pochopit, pretoze si neuvedomujem, ktore svaly pri tom zamestnavam ale zda sa mi ze prsne teda nie, ale ked sa na to vsetky stazujete, tak nieco v tom bude. Ja mam pocit, ze skor chrbtove a brusne...a tie chrbtove su asi ovlyvnene tlakom na tej hrudi,a lebo sa ti bolestou nedaju dobre ovladat brusne...neviem. No kazdopadne, budem po operacii sama a nebudem mat nikoho kto by ma dvyhal z postele, ani mi podal pohar vody...preto sa pytam, ci myslite.ze sa to da zvladnut treti den po.

Flow333

Ďakujem za kompliment.
Vladka
nehovorím. Jasne sú veľké. Oproti tomu čo som mala. Ale ja som chcela efekt, že kuknes a vidíš že prsia a oni si take akurát k postave. Vieš keď si dá niekto max hoc je to 400 je to okatejsie na postave ako na mne 460 čo nie je max.

Flow333

Ďakujem za kompliment.
Vladka
nehovorím. Jasne sú veľké. Oproti tomu čo som mala. Ale ja som chcela efekt, že kuknes a vidíš že prsia a oni si take akurát k postave. Vieš keď si dá niekto max hoc je to 400 je to okatejsie na postave ako na mne 460 čo nie je max.

barbora10

flow

videla som ta:)ze zapnem na chvilku stv3 a uz pozeram do konca,lebo ma to chytilo a mam normalne chut si zatancovat:)

a si riadna kocica,cica:)))

barbora10

zaujimava tema.myslim,ze sa to sem hodi,lebo niekedy maju dievcata problem kupit tu spravnu podprsenku a robia chyby pri jej vybere.

www.omlazeni.cz

Flow333

Vladka
jasne. Daj max. Možno som aj ja urobila chybu. Lebo som bola s kamoskou čo má 350 a som povedala že chcem take prsia ako ona. A DR povedal že u mna to spraví 420 a že 460 bude bulgarnejsie. A nakoľko som chcela niečo ako cifrova tak dala som viac. Ale o max sme sa ani nebavilii. Len DR povedal že 460 zďaleka nie je moje max.

Flow333

Vladka
nie o väčších sme sa nebavili. To mu poviem až teraz. On už jajkal nad 460 že veľa. Ale nie je to zďaleka moje max povedal. Mám nagor

Flow333

Vladka
vieš čo neviem. Pri konzultácke nebola o asymetrii reč. Keď má kreslil pred opkou tak vtedy zacal že jeden nižšie ako druhý, že ľavý vlozime nižšie a tým to vyrovname. A už na stehoch videl že asi malo dal.

maria1113

b4bie, neviem s kým si ťa mýlim , som si myslela, že ty už si po opke. Hlavne buď v psychickej pohode a všetko bude ok.