Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

AdnavCosti
Rozhodla som sa preto, pretože som z KE.Vyberala som si aj podla ceny a zatial som tu nenašla žiadnu zlu skusenosť.Na konzultačke namna zapôsobila velmi dobre.Mala som z nej dobry pocit a hned odhadla aku mam predstavu.Ja som mala predstavu 350, stredny profil ,okruhle.Ale nič som jej nepovedala a trafila sa.Ja mam pod prsiami 75 cm, 168 cm a 52kg, športovu postavu.

AdnavCosti

adelaide
Alibistka :-))) Vydrzim radsej...teda aspon dnes urcite, xixixi

maria, adelaide
Ze "ciperka" - ved som mala dobre vzory pred troma tyzdnami ;)

adelaide

maria nie na bruchuu nieeee..len na boku !! a to sa da..ani nic neboli..

adnav ja som na 4ty den nakukla. ale nahovarat ta nejdem :o)

maria1113

adnavcosti, ja som nemala problémy, že by na štípalo v jazve, práveže sa mi dobre hojí, skoro nie je ani vidieť, tak super.
Adelaide, tak ty už spíš na bruchu, ja mám stále blok v hlave, že by som si mohla prsia nejako pomliaždiť. Tento týždeň sa idem objednať na kontrolu. Chrbát ma bolí len ráno keď sa zobudím, potom je to fajn.

AdnavCosti

Dievcata, velmi ma pokusa dat dole babickovsku podprdu a aspon kuknut...Ja som sa totiz zobudila uz v podprde a aj som tak na druhy den odisla, NEVIDELA SOM ICH vobec :-( Ale aj sa bojim...predsa len - dr. povedal, nechat tak do kontroly o tyzden.
A este k mojmu dr. Marsal - pred aj po OP uplne super. Dokonca ma on viezol na kliniku vo stvrtok rano, prekecali sme cestu ani som sa nestihla bat :-), po opke volal, dnes pisal...proste vobec nie taky pristup, ako som od kohosi citala, ze "odmerany"...Bol a stale je uplne zlaty.

martinka54

vladka
reopku mam za sebou a v stredu idem na kontrolu. su take krasne konecne. velmi sa z nich tesim. kontrola by mala dopadnut dobre si myslim. mna nic neboli ani nebolelo, skor ma svrbia tie jazvy.inak bojim sa tej kontroly, lebo som si na to pozerala a tak mam vsetko prilepene, ze neviem ako mi bude davat dole naplaste a gazy. ked mi to nenamoci tak umriem od bolesti :-) vsade mam popresakovanu krv :-(

adelaide

korki a nechce to preda len risknut? teda zamakat? porozmyslaj a preco by si to nezvladla! aj v novamede by ti spravili hned rano na pockanie predoperacne...skoda toho terminu !! SKODAAA
ja na boku spim inak uz teraz..(3 tyzdne som po), a na bruchu baby spominali je to dlhsia doba. ja ale nikdy nespim na bruchu. taky prepych odkedy mam deti som nezazila. neni cas sa pretocit na brucho.

lubs neboj saaaaa.a 100% v tej izbe na konci domu zavreta nebudes. a ak ano klobuk dolu. lepsie sa to zvlada vsetko za bezneho rezimu..keby si sama stonala niekde..nic moc. uvidis.

zonda

korki
ja som mala mat termin az v marci, ale tiez mi zavolali 4 dni vopred, ze 1.2. sa im uvolnilo. Takze mala som 4 dni (z toho 2 vikend) na vybavenie predoperacnych vysetreni - tie boli za 1 den spravene a na druhy uz len vysledky :-) Takze by si stihla, keby si chcela, ale chapem ze mas male deticky. Ja som musela pripravit len seba.
Inak v den tvojej konzultacie som bola v Novamede na stichoch, ale tolko Vas tam bolo, ze netusim, ktora si mohla byt. A mozno sme sa aj minuli :-)