Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

tessy
a smiem vediet, preco si sa rozhodla pre KE a prave dr. zabavnikovu? inak meno ma teda "optimisticke" :-)

AdnavCosti

tessy
velke...? zavisi od tvojho hrudnika, ale ak ti ona sama navrhla 360, neboj sa... dievcata si davaju cez 400 a tiez maju /slabe/ acka. Lekari skor inklinuju k "mensim", takze nemyslim, ze by toto malo byt nejak vela. Ja osobne som mala tiez A, obvod pod 72cm a dal mi 330ml a vobec sa mi to nezda vela...

tessy111

ahoj AdnavCosti.Bude mi davať 360 okruhle, stredny profil.Teraz nemam po dvoch deťoch ani Ačka.Trochu sa bojim či nebudu velke.

AdnavCosti

maria, adelaide
Mate to v cerstvej pamati - zastipalo vas tak poriadne niekedy pri vstavani v MIESTE REZU? Vslovene proste pod prsom, tam kadial vkladal implos, taky pocit, akoze sa ro "roztrhlo"... take zastipanie...jooooj.

AdnavCosti

vladka
Prestan hladat prekazky...Ked si ja predstavim, kolko veci sa mi minuly tyzden fakt nepredvidatelnych prihodilo v praci, doma, maly ochorel...proste des, ale priorita bola jasna - nove cici - a tak sa to vsetko zmanageovalo tak, aby dobre bolo :-)

a bolesti - ja som dnes 4. den po, pri vstavani z postele zabolelo, dost, ale inak - vcera som vecer poumyvala riad /ja krava, ze som sa roky "branila" umyvacke/, uvarila polievku na dnes, vliezla do vane, rozlozila v kozube - trvalo to cele 3 hodiny, za normalnych okolnosti tak 45 min. :-))) ale dalo sa...pomaly, v klude...
Vsetko sa da, len treba chciet, mysliet na veci dopredu, pripravit, co sa pripravit da a co sa neda predpokladat, to riesit az vtedy, ked sa to stane :-)
Bude dobre, neboj.

AdnavCosti

kleopatra
Ohladom tych vackov pod ocami - asi aj ja budem o par rokov riesit tuto zalezitost, ale asi aj horne viecka, ako tak pozeram na svojich rodicov...:-) Uz nad tym pomaly premyslam a minule som vo videoarchive Primy nasla taketo video

www.iprima.cz

Je to Mladsi o par let II (7), ale ta zenska mala teda dost vyrazne vaky, ak si najdes cas, kukni, nevyzeralo to az tak nejak hrozne s rekonvalescenciou a tak...

Flow
Myslela som, ze je to melir, dik...

tessy1111
Sledujem to tu dlhsie, aj inde :-) ale velmi som o nej nepocula, resp. nevidela jej pracu, je mi luto, ale neporadim. Ale co som checkla net, je tam prednostka v tych "Kosicoch" :-))) tak snad bude dobre, urcite bude dobre. A na ake, kedy...ides?

adelaide

flow ja som ta tiez nevidela. skoda
nelka ja mam 33. aj ty mas taku labku? tak ked uvidis dobre boty daj vediet.:o)
napr.do DANEI sa ani nemmusime obtazovat..take cislo ani nedrzia.
ja som sice uz 3 tyzdne po,ale ako som spominala podprdenky mi moc nesedia v obchode tak este chvilu pockam..BARBORKA diiiki vrele diiiki za link, a barbie tvoje video pozriem. (to ked mam 78 pod, si fakt kupim 70 podprsenku? by ma to v zivote nenapadlooo.ale pretu srandu skusim..je pravda ze do tych dvoch 80C co mam od maminy pozicane by sa mi ked ich natiahnem vosla aj dalsia kamaratka dovnutra)
Ja mam take fazy inak. 3 dni dozadu som sa po sprche dost vytesovala a cumela si na hrud,ale dnes som len chyby hladala,a jasne ze ten jeden mam stale mierne nizsie. Ach jaj. Vidis flow ty vyssie ja nizsie. aj bradavku jednu riesim..staleten pas davam na podopretie...a tak..
Adnav tesim sa ze sati dobre dari.
katka pises mne z duse..o vsetkych tych rizikach atd...a ja som isla do narkozy a 3 deti nechavala cakat kym sa zobudim...ale tak velmi som to chcela..ze som do toho isla.a to ze si budes pripadat vacsia a robustnejsia..to sa neboj...ja mam 180cm,69kg, vsetci ze chuda chuda..ale tak nie som zas uplne chuda,a 400ml mi nespravilo ziadne ceciskaaaa ani nezvacsilo objem...podotykam na pohlad v mikine. mam Lkove Nike mikiny..a nemusela som.Mko by bohate stacilo. Stale vyzeram hore drobne. chapes ako to myslim. urcite ked dam pushupku bude to tam.

a maria: inak spim uz druhy den na boku/bokoch a jeto lahoda..a chrbat ma neboli..teba hej?

Flow333

Kocky pekne ďakujem za komplimenty. Všetky ste tu kocky.
Adnav
mám melir. A keď mám pocit že sú žlté, natriem palette sampon strieborny. Vlasy sú potom take popolave.

kleopatra4589

Flow333

A ja som ta nevidelaaa... :( Bude repriza? :) Oh, stale ked sa neukazem co i len 2 dni na fore, tak mi ujdu najzaujimavejsie veci.. :o/

Silviklh

Prosim ta, to ty si mi raz posiela maily.. o ten nos a tak???

Dievcata, trosku mimo temy..ale neviete mi poradit.. daju sa nejako operativne odstranit kruhy pod ocami?? Ja to mam dedicne, takze sa ich inym sposobom asi nezbavim.. :(