Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Adelaide
Aj ja mam "crievickovsku" 41/42 nohu! Neviem, ci mam vacsi problem kupit si dobre sadnuce topanky alebo podprsenky..

Katka33
To si presne vystihla - aj ja by som si chcela najprv na "neostro" vyskusat, ake je to mat trojky prsia a plny vystrih. Keby sa to dalo!

b4rbie
Perfektne video si dala. Pozrite si ho, baby.

b4rbie

maria
to si myslis asi preto, lebo sem neprispievam, tak ako by som mozno chcela (práca) ...

Som ok, zmierena ze to bude boliet a vsetko okolo toho, a nikdy by som si nemyslela, ze sa budem bat prave toho ze sa nezobudim.... ale mam tyzden pred a ...

=)

AdnavCosti

flow
Majstrovstvá SR v 10-tich tancoch
Sobota 19.2.2011 20:45 Trojka

Repríza: Nedeľa 20.2.2011 14:45

...zeby predsa len...:-)))

AdnavCosti

barborka
Uz mi chybali tvoje linky z netu :-)))
A zasa si pridala fakt dobry - takze som zistila, ze si cely zivot kupujem nespravnu velkost podprdy - mam obvoj 72cm a volila som vzdy podprsku 75 cm - ze aby ma netlacila xixixi a ono to malo byt 70 cm na treti hacik...

AdnavCosti

katka
Na treti den sama - da sa, ale bud pripravena na slzy v ociach pri vstavani z kresla ci postele, vazne...Hlavne rano, ked pocas noci zotrvas dlhsie v jednej pozicii - ja osobne by som sa dnes asi sama z postele nepostavila. Takze - asi si sestra bude "musiet" na par dni adoptovat dalsie dieta :-))) Inak cez den sa vazne da - dnes som upiekla kurca, ocistila zemiaky, uvarila, umyla som pomaly riad...
VELKA POMOC a myslim to vazne - je SEDACI VAK. Neviem, ci s tym mate skusenost, perfektne sa to prisposobi chrbtici, podpori to chrbat, fakt super.

b4rbie
Brala som pred opkou dva tyzdne homeopatikum TRAUMEEL, teraz po op ho beriem castejsie /6x denne/, na imunitu nic. Pravidelne pocas roka beriem taku kombinaciu vitaminov v jednom - kremik, horcik, PABA a zinok - je to vlastne na kokozku...a tie som neprestala brat ani pred OP.

Flow
skoda, ze som vcera nepozerala telku :-(

xexenka
Suhlasim presne s tym, co rozpisala Barborka... ale jasne, ze dr. nie my musi zodpovedne a presne rozhodnut

katka33

Flow 333
No, tancujem , aj ked uz iba rekreacne, uz som asi stara;) Ale tancovala som uz vlastne od puberty do 26ky aktivne. Ja som chcela byt povodne baletka...ibaze moji rodicia si mysleli nieco ine a nechceli sa s tym ani zapodievat. Tak moj sen je este raz sa narodit a mat rodicov, co by ma ktomu viedli. Aj ked teraz by som si uz asi vybrala akrobaticku atletiku - nieco ako circuse solei. Ale vcera som pozerala tu telku a teraz tu citam, ze vlastne vsetky ;) A ty, rozhodca..no te je teda...to uz je co povedat?! Tak to som nadchnuta, ku tu mame"klientelu"